Ryan

Toen ik voor de eerste keer bij jullie heb besteld is alles prima verlopen. Nu voor de tweede keer besteld en niet tevreden. Mijn pakketje is al bijna 3 weken te laat en nog steeds niet ontvangen.... Toen ik voor de eerste keer bij jullie heb besteld is alles prima verlopen. Nu voor de tweede keer besteld en niet tevreden. Mijn pakketje is al bijna 3 weken te laat en nog steeds niet ontvangen. Via UPS heb ik geen indicatie over afleveringstijdstip.

G. Bijmholt

Slecht, misleidende verkoop!

Andr%C3%A9

Goede prijzen en prima bezorging zelfs sneller dan opgegeven

Jessy

Slecht. Annuleren is niet mogelijk. Zelfs als het product pas op 2 juni 2020 wordt verstuurt vanuit hun magazijn is annuleren op 25 mei 2020 al niet mogelijk. Je krijgt dan een mail dat de... Slecht. Annuleren is niet mogelijk. Zelfs als het product pas op 2 juni 2020 wordt verstuurt vanuit hun magazijn is annuleren op 25 mei 2020 al niet mogelijk. Je krijgt dan een mail dat de bestelling al in het verzend proces zit en dat annuleren niet mogelijk is. Tevens verwijzen ze naar een mail met track en trace code die ik niet heb ontvangen. Ik moet het pakketje dus weigeren als het wordt bezorgd. Ik geloof helemaal niet dat mijn bestelling al in het verzend proces zit. Levertijd zou 7 tot 8 werkdagen duren. Vandaag is pas de 1e dag. Ze willen mijn bestelling niet annuleren.

Gregor

Goede kwaliteit, niet duur en snelle levering