8.2 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox86% beveelt GorillaSports aan!

M.Rentinck

Klantenservice is dik in orde. Product liet te wensen over

Chest expander

Youri

Vlot verlopen, vriendelijke hulp bij het rechtzetten van een fout van mezelf.

halters & halterschijven

Lisa

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ze hebben vorige maand mijn bestelling teruggekregen die door fout PostNL niet bij mij bezorgd was. Ik was nog steeds op een antwoord en mijn geld.

Yoga bolster

Kramer

Lat pully

wouter

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

wacht al anderhalve maand op een bestelling zonder ook maar enig teken van leven. Telefonisch onbereikbaar. geven aan dat e een chatbot is. Helaas. Een halve ster is nog teveel

niet geleverd, swingstick

Jack

SterSterSterHalve sterLege ster

Snelle levering. Exact wat ik zocht. Ik gebruik deze Dip steunen iedere dag om op te trekken. Dat was mijn doel ook :-) Ze hangen op 2,3 meter hoog. De korting die beloofd wordt als je inschrijft voor de nieuwsbrief krijg je pas vanaf €50. Dat vond ik een teleurstelling

Dip steunen

Obaid

slecht

Optrekstang & Aerobic Halterset

Tim

Uitstekend

Gymnastiek ringen

Dirk Gravemaker

Goed. Verstelbare en inklapbare halterbank besteld op woensdag, werd vrijdags al geleverd. Communicatie via WatsApp is goed.

Vertstelbare halterbank

Ed Heuvels

Heel goede ervaringen en communicatie. Top!

Halterbank, halterstang, vloertegels, en handschoenen

Not very good

Gym bench

Danny

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Geen aanrader ondanks dat de prijzen best goed zijn. Bestelling is incompleet geleverd, wat op zich niet echt onlogisch was gezien de wijze waarop dit verpakt was. Foto's zijn aangeleverd bij de klantenservice waarop delen van het apparaat gewoon uit het karton staken - dit apparaat was dan ook veel te zwaar om simpelweg in karton verpakt te worden. Maar goed, dat is allemaal geen ramp als het maar opgelost wordt, en juist dat blijkt lastig. De wijze waarop de communicatie met de klantenservice verloopt kan echt stukken beter. Bijzonder afwachtend waarbij ze geen actie willen/kunnen ondernemen. Ben ongeveer 3 weken verder na het plaatsen van de bestelling (25 sept besteld), het apparaat is lastig in gebruik te nemen zonder de onderdelen die ik mis, maar het heeft er helaas niet voor gezorgd dat ze hierdoor wat harder hun best deden om het op te lossen. Je hoort ook gewoon helemaal niks van de klantenservice tenzij je zelf contact opneemt en dan krijg je steeds het zelfde riedeltje; ''wat vervelend, we zetten het voor je uit naar het magazijn'; etc. In plaats van nou eens éxtra actie ondernemen als ergens tekortschieten moet jezelf maar steeds initiatief nemen. Me bestelling is op 25 sept geplaatst en bijna een maand later komt de deellevering binnen. Maar misschien voel je 'm al aankomen: ik heb weer niet het goede geleverd gekregen. Ik mistte twee onderdelen en van het ene onderdeel heb ik er twee gekregen en het andere onderdeel zat er helaas niet bij. Dus ik schiet hier bijzonder weinig mee op, maar ik geef het wat dit betreft ook direct op en hoef het andere deel ook niet meer te ontvangen. Ik los het zelf wel op. Het was m'n eerste bestelling en ook direct m'n laatste.

Henry

Heel goed

Halterstang en triceps stang squat apperaat

Mahin

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

nou het leek goed, maar het artikel die ik ontving had gebruikerssporen. ik heb een mail gestuurd daarover aan jullie waar ik nooit bericht op heb ontvangen.

squat rek.

GorillaSports verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

GorillaSports heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.2/10
  • checkEerste review geschreven op 14 februari 2013

GorillaSports

Gorilla Sports - Professionele fitnessapparatuur voor iedereen Ongeacht je leeftijd, een gezond en getraind lichaam willen we allemaal. Om dit te bereiken, is het noodzakelijk om met regelmaat te fitnessen. Vanuit de gedachte dat kwalitatieve fitnessapparatuur voor iedereen bereikbaar moet zijn, is Gorilla Sports ontstaan. Gorilla Sports, actief in tal van Europese landen, laat zelf alle fitnessartikelen onder eigen merknaam produceren. Hierdoor kunnen we de prijzen laag houden.

Lemelerbergweg 48

1101AM Amsterdam

M.Rentinck

Klantenservice is dik in orde. Product liet te wensen over

Chest expander

Youri

Vlot verlopen, vriendelijke hulp bij het rechtzetten van een fout van mezelf.

halters & halterschijven

Gymnastiek ringen

Dirk Gravemaker

Vertstelbare halterbank

Ed Heuvels

Heel goede ervaringen en communicatie. Top!

Halterbank, halterstang, vloertegels, en handschoenen

Kevin