8.2 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox95% beveelt GorillaSports aan!

M.Rentinck

Klantenservice is dik in orde. Product liet te wensen over

Kwaliteit van product (in dik geval chest expander/trekveren) is echt slecht. Product uit de verpakking, trek 10cm uit en één elastiek-borgring schiet los. Wat een troep. Zonde van de grondstoffen dat zulke producten op de markt zijn. Aan de andere kant is de klantenservice top. Snel en vriendelijk. Heb ook geld teruggekregen. Maar nogmaals, als je producten verkoopt en er een prijs voor maakt, kies dan ook voor kwaliteitsproducten en geen prularia. Dat schaadt je reputatie.

Youri

Vlot verlopen, vriendelijke hulp bij het rechtzetten van een fout van mezelf.

halters & halterschijven

Lisa

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ze hebben vorige maand mijn bestelling teruggekregen die door fout PostNL niet bij mij bezorgd was. Ik was nog steeds op een antwoord en mijn geld.

Zou je ons aanbevelen bij anderen?
Snel communiceren. Of eigenlijk uberhaupt communiceren.

Kramer

wouter

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

wacht al anderhalve maand op een bestelling zonder ook maar enig teken van leven. Telefonisch onbereikbaar. geven aan dat e een chatbot is. Helaas. Een halve ster is nog teveel

0.5

Jack

SterSterSterHalve sterLege ster

Snelle levering. Exact wat ik zocht. Ik gebruik deze Dip steunen iedere dag om op te trekken. Dat was mijn doel ook :-) Ze hangen op 2,3 meter hoog. De korting die beloofd wordt als je inschrijft voor de nieuwsbrief krijg je pas vanaf €50. Dat vond ik een teleurstelling

Obaid

slecht

Tim

Uitstekend

Dirk Gravemaker

Goed. Verstelbare en inklapbare halterbank besteld op woensdag, werd vrijdags al geleverd. Communicatie via WatsApp is goed.

Ed Heuvels

Heel goede ervaringen en communicatie. Top!

Halterbank, halterstang, vloertegels, en handschoenen

Mvt

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Redelijk

Olga

Alleen maar perfect! Ik had erg spoed bestelling en Seval (winkel in Amsterdam) bied zo een perfecte hulp aan ons dat was beter dan verwacht! Dank je Seval! Ik kom zeker terug bij nieuwe product later nog!

Gaston van der Meulen

De beste klantenservice die ik ooit heb meegemaakt

Kwaliteit en prijs

iets goedkopere prijzen aanbrengen

Antwoord GorillaSports

Dankjewel Tom!

Geantwoord op

GorillaSports verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

GorillaSports heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.2/10
  • checkEerste review geschreven op 14 februari 2013

GorillaSports

Gorilla Sports - Professionele fitnessapparatuur voor iedereen Ongeacht je leeftijd, een gezond en getraind lichaam willen we allemaal. Om dit te bereiken, is het noodzakelijk om met regelmaat te fitnessen. Vanuit de gedachte dat kwalitatieve fitnessapparatuur voor iedereen bereikbaar moet zijn, is Gorilla Sports ontstaan. Gorilla Sports, actief in tal van Europese landen, laat zelf alle fitnessartikelen onder eigen merknaam produceren. Hierdoor kunnen we de prijzen laag houden.

Lemelerbergweg 48

1101AM Amsterdam

M.Rentinck

Klantenservice is dik in orde. Product liet te wensen over

Youri

Vlot verlopen, vriendelijke hulp bij het rechtzetten van een fout van mezelf.

halters & halterschijven

Lisa

Zou je ons aanbevelen bij anderen?
Snel communiceren. Of eigenlijk uberhaupt communiceren.

Kramer

Tim

Uitstekend

Dirk Gravemaker

Ed Heuvels

Heel goede ervaringen en communicatie. Top!

Halterbank, halterstang, vloertegels, en handschoenen

Mvt