GP Groot

Joost Doodeman

Positief en klantvriendelijk

Positief en klantvriendelijk

Reactie GP Groot:

Fijn om te horen, dank u wel voor uw mooie review score!

Sjon Pepping

Tevreden

Prima service

Reactie GP Groot:

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Saskia Kluft

Schoon puin container 6 m³

Uw beoordeling:

Heel tevreden: snel geleverd en opgehaald

Reactie GP Groot:

Hartelijk dank voor uw mooie review score! Heel graag tot een volgende keer in onze webshop!

Eric Bastiaan

Afvalcontainer schoon puin

Uw beoordeling:

Prima service en ervaring. Vooraf met de klantenservice gebeld om te checken wat juiste categorie afvalcontainer is en daarbij snel, vriendelijk en deskundig geholpen door de medewerker. Bestellen... Prima service en ervaring. Vooraf met de klantenservice gebeld om te checken wat juiste categorie afvalcontainer is en daarbij snel, vriendelijk en deskundig geholpen door de medewerker. Bestellen van de afvalcontainer via de website is eenvoudig en werkt goed. De container is keurig op de afgesproken datum gebracht en, na afmelden op de website, ook weer keurig volgens afspraak opgehaald. Ook daarbij werd ik geholpen door vriendelijke mensen.

Reactie GP Groot:

Hartelijk bedankt voor uw lovende woorden. We zien u graag terug bij ons!

Emanuele Dessi

Gehuurde container

Uw beoordeling:

Er snelle service, container online gereserveerd en de volgende ochtend om 8 uur stond hij er al. Voor het ophalen een belletje gegeven en de volgende dag werd hij keurig opgehaald.

Reactie GP Groot:

Hartelijk dank voor uw mooie review! Heel graag tot een volgende keer in onze webshop!

O.Kr.

Super service, erg behulpzame chauffeur

Uw beoordeling:

Op de afgesproken tijd is de container geplaatst en opgehaald. In beide gevallen door de chauffeur Ed P. Het was voor hem geen enkel probleem om de container, in plaats van voor het huis, aan de... Op de afgesproken tijd is de container geplaatst en opgehaald. In beide gevallen door de chauffeur Ed P. Het was voor hem geen enkel probleem om de container, in plaats van voor het huis, aan de achterkant te plaatsen. Super! Erg blij mee. Ook de volgende container bestellen we eenvoudig online.

Reactie GP Groot:

Hartelijk dank voor uw compliment! Ik zal deze delen met onze chauffeur! Nogmaals bedankt en heel graag tot een volgende keer!

Sander W

Prima service en zelf makkelijk te plannen via internet.

Uw beoordeling:

Minder zorgvuldig met verschillende materialen in een bak. ( Bijvoorbeeld bouw en sloopafval) Bij concurrenten moet meer gescheiden worden waardoor er meestal 2 bakken gehuurd moeten worden. Wat... Minder zorgvuldig met verschillende materialen in een bak. ( Bijvoorbeeld bouw en sloopafval) Bij concurrenten moet meer gescheiden worden waardoor er meestal 2 bakken gehuurd moeten worden. Wat natuurlijk weer veel duurder is.

Reactie GP Groot:

Hartelijk dank voor uw review! Heel graag tot een volgende keer in onze webshop!

Mirjam Bezema

Prima service!

Uw beoordeling:

Prima service, goed bereikbaar, ruime mogelijkheden om de container te plaatsen en weer op te halen.

Reactie GP Groot:

Bedankt voor uw mooie review! Heel graag tot een volgende keer in onze webshop!

Kees Mühren

Superservice

Reactie GP Groot:

Hartelijk dank voor uw mooie review score! Heel graag tot ziens in onze webshop!

Rob Ent

Perfect

Perfect

Reactie GP Groot:

Hartelijk dank voor uw mooie review score! Heel graag tot een volgende keer!