Uw beoordeling:
Reactie GP Groot:
Fijn om te horen, dank u wel voor uw mooie review score!
Positief en klantvriendelijk
Fijn om te horen, dank u wel voor uw mooie review score!
Prima service
Hartelijk dank voor uw mooie review!
Heel tevreden: snel geleverd en opgehaald
Hartelijk dank voor uw mooie review score! Heel graag tot een volgende keer in onze webshop!
Prima service en ervaring. Vooraf met de klantenservice gebeld om te checken wat juiste categorie afvalcontainer is en daarbij snel, vriendelijk en deskundig geholpen door de medewerker. Bestellen...
Hartelijk bedankt voor uw lovende woorden. We zien u graag terug bij ons!
Er snelle service, container online gereserveerd en de volgende ochtend om 8 uur stond hij er al. Voor het ophalen een belletje gegeven en de volgende dag werd hij keurig opgehaald.
Hartelijk dank voor uw mooie review! Heel graag tot een volgende keer in onze webshop!
Op de afgesproken tijd is de container geplaatst en opgehaald. In beide gevallen door de chauffeur Ed P. Het was voor hem geen enkel probleem om de container, in plaats van voor het huis, aan de...
Hartelijk dank voor uw compliment! Ik zal deze delen met onze chauffeur! Nogmaals bedankt en heel graag tot een volgende keer!
Minder zorgvuldig met verschillende materialen in een bak. ( Bijvoorbeeld bouw en sloopafval) Bij concurrenten moet meer gescheiden worden waardoor er meestal 2 bakken gehuurd moeten worden. Wat...
Hartelijk dank voor uw review! Heel graag tot een volgende keer in onze webshop!
Prima service, goed bereikbaar, ruime mogelijkheden om de container te plaatsen en weer op te halen.
Bedankt voor uw mooie review! Heel graag tot een volgende keer in onze webshop!
Hartelijk dank voor uw mooie review score! Heel graag tot ziens in onze webshop!
Perfect
Hartelijk dank voor uw mooie review score! Heel graag tot een volgende keer!