GP Groot

Boy

Goed bereikbaar

Voldoende

Reactie GP Groot:

bedankt voor uw review, goed om te horen dat goed bereikbaar zijn, we doen ons best om altijd dicht bij onze klanten te blijven.

Ronald Boers

Positief

Prima bedrijf gewoon duidelijk

Reactie GP Groot:

Hartelijk dank voor het mooie cijfer! Heel graag tot een volgende keer in onze webshop!

Annet Bakker

(Bewerkt)

Bezorging en ophalen 6 kuub puinbak

Reactie GP Groot:

Dank u wel voor de mooie review score! Heel graag tot een volgende keer in onze webshop!

Jacco Huisman

Container huren

Reactie GP Groot:

Dank u wel voor de mooie review score. Heel graag tot ziens in onze webshop!

Discovery Networks Benelux

Makkelijk een container bestellen en laten bezorgen

Goede service. Snelle levering

Reactie GP Groot:

Bedankt voor uw mooie review, altijd goed om te horen dat onze dienstverlening soepel en snel verloopt! Mochten we weer iets voor u kunnen betekenen, dan zien we u graag weer terug.

Gerrit Van Ojen

Kent u het gemak van een laadbak

Uw beoordeling:

Prima bedrijf en correct met afspraken.

Reactie GP Groot:

Dank u wel voor de mooie review! Heel graag tot ziens in onze webshop!

Gert Ter Horst

Factuur probleem

Uw beoordeling:

Er moet worden ingelogd op het account om mijn factuur in handen te krijgen. Ik wil behalve bij banken geen accounts met wachtwoorden voor simpele en/of eenmalige inkopen.

B. A. Bayryam

Snel en precies

Top service

Reactie GP Groot:

Dank u wel voor het mooie cijfer!

F Van Dorp

Levering containerbak

Uw beoordeling:

Prima levering. Geleverd en weer opgehaald op de afgesproken data. We hoefden er niet voor thuis te blijven

Reactie GP Groot:

Dank u wel voor de mooie review cijfer! Heel graag tot ziens in onze webshop!

Natasja Teijema

Super service voor container huur

Uw beoordeling:

Ik moest een container huren voor een ontruiming na een overlijden. Snel geholpen. De container stond smorgens om 7.30 voor de deur. Werd netjes gebeld dat de container klaar stond. Je huurt de... Ik moest een container huren voor een ontruiming na een overlijden. Snel geholpen. De container stond smorgens om 7.30 voor de deur. Werd netjes gebeld dat de container klaar stond. Je huurt de container eigenlijk voor 4 weken. Maar even buffelen en de container kon na 5 dagen alweer opgehaald worden, hij was vol. Even bellen en het was geregeld. Het is best een bedrag dat je betaalt voor de huur, dan is het jammer dat je niet per week kan betalen ipv gelijk 4 weken. Maar verder ben ik heel tevreden over GPGroot. Een dikke aanrader voor iedereen.

Reactie GP Groot:

Dank u wel voor de mooie review, heel graag tot een volgende keer in onze webshop!