GP Groot

F Van Dorp

Levering containerbak

Uw beoordeling:

Prima levering. Geleverd en weer opgehaald op de afgesproken data. We hoefden er niet voor thuis te blijven

Reactie GP Groot:

Dank u wel voor de mooie review cijfer! Heel graag tot ziens in onze webshop!

Natasja Teijema

Super service voor container huur

Uw beoordeling:

Ik moest een container huren voor een ontruiming na een overlijden. Snel geholpen. De container stond smorgens om 7.30 voor de deur. Werd netjes gebeld dat de container klaar stond. Je huurt de... Ik moest een container huren voor een ontruiming na een overlijden. Snel geholpen. De container stond smorgens om 7.30 voor de deur. Werd netjes gebeld dat de container klaar stond. Je huurt de container eigenlijk voor 4 weken. Maar even buffelen en de container kon na 5 dagen alweer opgehaald worden, hij was vol. Even bellen en het was geregeld. Het is best een bedrag dat je betaalt voor de huur, dan is het jammer dat je niet per week kan betalen ipv gelijk 4 weken. Maar verder ben ik heel tevreden over GPGroot. Een dikke aanrader voor iedereen.

Reactie GP Groot:

Dank u wel voor de mooie review, heel graag tot een volgende keer in onze webshop!

Wouter Holwerda

Uw beoordeling:

Netjes geleverd en omgeruild.

Reactie GP Groot:

Bedankt voor uw mooie review, altijd goed om te lezen dat onze klanten tevreden zijn als het gaat om onze dienstverlening.

Peter Laffra

Superservice

Reactie GP Groot:

Dank u wel voor uw mooie review cijfer. Heel graag tot ziens in onze webshop!

Arjan Mooij

Geen gezeur, zet een bak van GP Groot voor je deur

simpelweg goed

Reactie GP Groot:

Bedankt voor de super leuke review, deze slogan gaan we gebruiken:-) altijd goed om te horen dat onze klanten onze dienstverlening weten te waarderen. Mochten we u weer in de toekomst van dienst... Bedankt voor de super leuke review, deze slogan gaan we gebruiken:-) altijd goed om te horen dat onze klanten onze dienstverlening weten te waarderen. Mochten we u weer in de toekomst van dienst kunnen zijn dan horen we u graag.

Inqrid Van den Bosch

Top bedrijf

Reactie GP Groot:

Bedankt voor de mooie review, altijd fijn om te horen dat we een top bedrijf zijn, mochten we weer iets in de toekomst voor u kunnen betekenen dan zien we u graag weer terug.

Krista Van Daalen

Prima service

Uw beoordeling:

Verzending kn op gewenste dag ingevoerd worden. Wij hebben materiaal aan openbare weg geplaatst en GP Groot heeft zelf materiaal ophalen ingepland en dit aan ons doorgegeven. Heel soepel allemaal!

Reactie GP Groot:

Bedankt voor uw mooie review, altijd goed om te horen dat we dicht bij onze klanten blijven staan en als het nodig is ook iets extra's doen. Mochten we u weer is van dienst kunnen zijn dan horen we... Bedankt voor uw mooie review, altijd goed om te horen dat we dicht bij onze klanten blijven staan en als het nodig is ook iets extra's doen. Mochten we u weer is van dienst kunnen zijn dan horen we u graag.

Gerard Verweij

Prima service bouw en sloop container.

Uw beoordeling:

Alles wat er afgesproken is nagekomen. Makkelijk toegangbare servicedesk. Echt tevreden.

Reactie GP Groot:

Bedankt voor uw fijne review, dicht bij onze klanten blijven en de communicatie zo makkelijk en efficiënt mogelijk houden is bij GP een belangrijk item om onze klanten te bedienen. Mochten we weer... Bedankt voor uw fijne review, dicht bij onze klanten blijven en de communicatie zo makkelijk en efficiënt mogelijk houden is bij GP een belangrijk item om onze klanten te bedienen. Mochten we weer iets voor u kunnen betekenen dan horen en zien we u weer graag terug.

Dennis Boomstra

Puinbak

Goed geregeld, vriendelijke chauffeur

Reactie GP Groot:

Goed om te horen, dank u wel voor uw review! Heel graag tot ziens in onze webshop!

Hans Gritter

Huur 6m3 Container

Uw beoordeling:

Alles ging naar wens. De container is op tijd geplaatst en weer opgehaald

Reactie GP Groot:

Hartelijk dank voor uw mooie review. Heel graag tot een volgende keer in onze webshop!