GP Groot

Sonja Wiersma

Correct en meegaand

Keurig bedrijf!

Reactie GP Groot:

Bedankt voor uw review, altijd goed om te horen dat onze klanten onze dienstverlening op prijs stellen. We proberen ook dicht bij onze klanten te blijven en staan. Mochten we weer iets voor u kunnen... Bedankt voor uw review, altijd goed om te horen dat onze klanten onze dienstverlening op prijs stellen. We proberen ook dicht bij onze klanten te blijven en staan. Mochten we weer iets voor u kunnen betekenen, dan horen en zien we u graag weer terug.

M Hoogland

Uw beoordeling:

Makkelijk snel en volgends afspraak

Reactie GP Groot:

Hartelijk dank, fijn om te horen! Heel graag tot een volgende keer in onze webshop!

Mikkie Van den Eynde

Prima service

Uw beoordeling:

Snel en makkelijk geregeld en de datum erna aangepast; geen probleem.
Twee keurige vriendelijke chauffeurs kwamen bezorgen en ophalen. Ze hebben hun ijskoude cola’s meer dan verdiend !

Reactie GP Groot:

Fijn om te horen, dank u wel voor de mooie review!

Carla Slob

Vakkundig

Uw beoordeling:

er wordt snel en volgens afspraak gewerkt

Reactie GP Groot:

Goed om te horen, dank u wel! Heel graag tot ziens in onze webshop!

M. Leeuwenberg

Goede service

Reactie GP Groot:

Dank u wel voor de mooie review score!

Edith Amse

“Huur” container bouwafval

Uw beoordeling:

Goed! Zeer vlot geregeld, prettig telefonisch contact. 10 minuten voor komst gebeld ivm de plek waar. Ook bijzonder vriendelijk en prettig.

Bij Groot terecht gekomen op advies collega.

Reactie GP Groot:

Dank u wel voor de mooie review. Heel graag tot een volgende keer in onze webshop!

Jan Freesen

Prettige manier van samenwerken.

Uw beoordeling:

Telefonisch en via mail zeer prettig ervaren, heel duidelijke manier van communiceren. Voorbeeld voor andere bedrijven.

Reactie GP Groot:

Bedankt voor een fijne review, altijd goed om te horen dat onze klanten onze dienstverlening op prijs stellen. We zien u heel graag weer terug als we iets voor u kunnen betekenen.

Roscommerce

Liegen en komen afspraken niet na

Uw beoordeling:

Al 2x achter elkaar komen ze niet opdagen en ledigen. Heb ik gebeld, geeft de chauffeur aan dat hij de container wel heeft geleegt. Hij liegt dat hij barst. En ik moet van de klantenservice... Al 2x achter elkaar komen ze niet opdagen en ledigen. Heb ik gebeld, geeft de chauffeur aan dat hij de container wel heeft geleegt. Hij liegt dat hij barst. En ik moet van de klantenservice bewijsmateriaal aanleveren 😂

Monique Vastenhoudt

Uw beoordeling:

We hebben 2x een container gehuurd ( 6 en 3 kub) Deze waren beiden heel snel geleverd, zodat we er vlot gebruik van konden maken. Dat was heel prettig.

Reactie GP Groot:

Hartelijk dank voor de mooie review. Heel graag tot een volgende keer in onze webshop!

Jos V.d.Weijde

Op tijd en correct.

Uw beoordeling:

Zeer goed, contact opnemen voor levering en bij het ophalen. Duidelijk hoe men iets kan bestellen via site.

Reactie GP Groot:

Wij worden gelukkig van blije klanten, dank voor de mooie review!