GP Groot biedt top service en luistert naar klant
Uw beoordeling:
uitstekend
Reactie GP Groot:
Wat een mooi compliment, dank u wel! Heel graag tot een volgende keer in onze webshop!
uitstekend
Bedankt voor uw fijne review, altijd fijn om te lezen dat onze klanten tevreden zijn. Mocht u ons weer is nodig hebben dan horen we u weer graag.
Bedankt voor uw review, altijd fijn om een goede beoordeling te krijgen over onze dienstverlening. Mochten we weer iets voor u kunnen betekenen, dan horen we u weer graag.
Zeer tevreden. Vriendelijke chauffeur
Fijn om te horen! Heel graag tot een volgende keer!
Hartelijk dank voor uw mooie cijfer! Heel graag tot een volgende keer!
Volgens afspraak werd een container geplaatst en weer opgehaald. Alleen zou ik in beide gevallen nog even van tevoren gebeld worden, dat is niet gebeurd.
Maar de vriendelijke en vaardige...
Beste Marc, bedankt voor de review, normaliter worden onze klanten gebeld als daarom wordt gevraagd, dus sorry voor het ongemak. Wel altijd goed om te horen dat onze klanten tevreden zijn over onze...
Ik heb nog mijn twijfels dat alles via een account loopt ik vond het makkelijker als er meer informatie in de email zelf zou staan. Maar het belcontact en emailverkeer met de behulpzame mensen is...
Belt u de volgende keer gerust weer, wij helpen u graag telefonisch verder.
Prima service
Fijn om te horen, dank u wel!
Top
Fijn om te horen, dank u wel!
Afspraken werden nagekomen, afspraak was makkelijk online te maken. Chauffeur zeer klantvriendelijk en meedenkend met de klant
Altijd fijn om te horen dat een klant tevreden is. Dank voor uw mooie score.