GP Groot

S.J. Ridder

Aan- en afvoer van puincontainer 6m3

Uw beoordeling:

Heel goed, snelle reactie en goede informatie omtrent brengen en ophalen.

Reactie GP Groot:

Hartelijk dank voor de mooie review, heel graag tot een volgende keer!

Maartje Van Veen

Container

Reactie GP Groot:

Hartelijk dank voor het mooie cijfer! Heel graag tot een volgende keer!

Marianne

Hout container

Uw beoordeling:

Snelle levering en ook snel weer opgehaald

Reactie GP Groot:

Fijn om te horen, dank u wel voor het mooie cijfer!

Fam. Vreman

Goede service

Uw beoordeling:

We hebben een container bij De Groot gehuurd voor 4 weken en waren blij met de goede service. Wij wilde graag de container vroeg hebben en na 1 telefoontje werd hij al om 7.15 uur gebracht. Volgende... We hebben een container bij De Groot gehuurd voor 4 weken en waren blij met de goede service. Wij wilde graag de container vroeg hebben en na 1 telefoontje werd hij al om 7.15 uur gebracht. Volgende keer als we een container nodig hebben gaan we zeker weer bij jullie huren.

Reactie GP Groot:

Heel fijn dat alles zo goed naar wens is verlopen voor u. Wij zien u graag terug!

Engel Wichmann

Snelle levering en snel weer opgehaald

Top geregeld!

Reactie GP Groot:

Dat horen wij graag! Tot een volgende keer.

Arie Quint

Houtcontainer

Uw beoordeling:

Prima, alleen bij aflevering een tijd afgesproken tussen 7 en 10. Levering pas om 11 uur.

Reactie GP Groot:

Bedankt voor uw review, wat jammer om te horen dat ze iets later waren dan met u besproken, onze excuses hiervoor. Normaliter zijn wij daar heel strikt in, wel heel fijn dat u daarnaast tevreden was... Bedankt voor uw review, wat jammer om te horen dat ze iets later waren dan met u besproken, onze excuses hiervoor. Normaliter zijn wij daar heel strikt in, wel heel fijn dat u daarnaast tevreden was met onze dienstverlening. We zien u graag weer terug als we weer iets voor u kunnen betekenen.

Karel Kooter

Snelle service

Uw beoordeling:

Het huren van een container is heel makkelijk en vlot.

Reactie GP Groot:

Super om te horen! Dank voor de mooie score.

Kees Klaver

Service zoals afgesproken

Uw beoordeling:

Container stipt geplaatst en opgehaald.

Reactie GP Groot:

Bedankt voor uw mooie review, altijd goed om te lezen dat onze klanten tevreden zijn met onze dienstverlening. Mochten we weer iets voor u kunnen betekenen dat horen we u weer graag.

M Karabulut

Mooi

Heel goed

Reactie GP Groot:

Fijn om te horen. Heel graag tot een volgende keer in onze webshop!

Wieke Bismeijer

Asbest

Redelijk goed

Reactie GP Groot:

Dank u wel voor het mooie cijfer.