GP Groot

Frank Stoop

Afval bak van 3 m2 geleverd

Prima aflever en ophaalservice

Reactie GP Groot:

Beste meneer Stoop, Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij om te horen dat de levering en ophaalservice van de 3m3 afzet container naar wens zijn verlopen. Bij GP Groot streven we er... Beste meneer Stoop, Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij om te horen dat de levering en ophaalservice van de 3m3 afzet container naar wens zijn verlopen. Bij GP Groot streven we er altijd naar om onze klanten de best mogelijke service te bieden, en het is fijn om te weten dat u tevreden bent met onze dienstverlening. Als er in de toekomst nog iets is waar we u mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te assisteren! Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in GP Groot. We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te zijn.

Jelle Heijstek

Fijne communicatie met kantoor en de chauffeur

Uw beoordeling:

Fijne communicatie. Heb foto van locatie gestuurd en daar stond de bak ook. Top werk!

Reactie GP Groot:

Beste meneer Heijstek, Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij om te horen dat de communicatie fijn was en dat de container precies op de gewenste locatie is geplaatst dankzij de foto... Beste meneer Heijstek, Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij om te horen dat de communicatie fijn was en dat de container precies op de gewenste locatie is geplaatst dankzij de foto die u stuurde. Het is geweldig om te weten dat u tevreden bent met ons werk! Bij GP Groot streven we ernaar om onze klanten altijd de best mogelijke service te bieden, en het is fijn om te horen dat dit door u gewaardeerd wordt. Als er in de toekomst nog iets is waar we u mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te assisteren!

Marieke Kiers

Super service

Uw beoordeling:

Paar keer wat moet veranderen, en telkens werd het heel vriendelijk voor ons opgelost.

Reactie GP Groot:

Beste mevrouw Kiers, Hartelijk dank voor uw vriendelijke review! We zijn blij om te horen dat we u telkens hebben kunnen helpen met de aanpassingen die nodig waren, en dat u onze service als... Beste mevrouw Kiers, Hartelijk dank voor uw vriendelijke review! We zijn blij om te horen dat we u telkens hebben kunnen helpen met de aanpassingen die nodig waren, en dat u onze service als vriendelijk en oplossingsgericht heeft ervaren. Bij GP Groot streven we ernaar om onze klanten altijd flexibel en behulpzaam bij te staan, en het is geweldig om te weten dat dit door u gewaardeerd wordt. Graag tot ziens!

Mil

Makkelijk geregeld

Uw beoordeling:

Handige webshop, goed bereikbaar en prettige mensen.

Reactie GP Groot:

Beste relatie, Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze handige webshop, goede bereikbaarheid en prettige medewerkers. Bij GP Groot streven we... Beste relatie, Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze handige webshop, goede bereikbaarheid en prettige medewerkers. Bij GP Groot streven we ernaar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden, en het is geweldig om te weten dat dit door u gewaardeerd wordt. Als er in de toekomst nog iets is waar we u mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te assisteren! Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in GP Groot. We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te zijn.

Rico Reijnders

Goed geholpen, ruim tevreden

Uw beoordeling:

Goed te woord gestaan aan de telefoon. Hulp bij keuze juiste container, terug belafspraak en ook daadwerkelijk teruggebeld. Ophalen van de container was 1 dag te laat waardoor mijn auto nog in de... Goed te woord gestaan aan de telefoon. Hulp bij keuze juiste container, terug belafspraak en ook daadwerkelijk teruggebeld. Ophalen van de container was 1 dag te laat waardoor mijn auto nog in de weg stond, maar is prima opgelost door de chauffeur.

Beste heer Reijnders,
Beste heer Reijnders,
Hartelijk dank voor uw positieve feedback. We zijn blij te horen dat u goed te woord bent gestaan aan de telefoon en dat onze medewerkers u hebben kunnen helpen bij de keuze van de juiste container. Het is fijn om te weten dat de terugbelafspraak naar tevredenheid is nagekomen.
Onze excuses voor het ongemak dat is ontstaan doordat de container een dag te laat is opgehaald. We zijn verheugd dat onze chauffeur dit naar tevredenheid heeft kunnen oplossen.
Uw feedback is zeer waardevol voor ons en helpt ons om onze service continu te verbeteren. Nogmaals bedankt voor uw reactie en het vertrouwen in GP Groot Afvalinzameling.

F Bloeme

Alles ging zoals afgesproken

Reactie GP Groot:

Bedankt voor het mooie cijfer en de review. Mochten we u in de toekomst nog van dienst kunnen zijn staan wij graag voor u klaar.

Paul

Top service

Uw beoordeling:

Gevraagd of de container op donderdag gebracht en vrijdag weer opgehaald kon worden. Dat was geen probleem. Super geregeld !!

Geert Van Duren

Afvalcontainer

Goede service

Reactie GP Groot:

Beste meneer van Duren, Hartelijk dank voor uw review! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze service. Bij GP Groot streven we ernaar om onze klanten de best mogelijke ervaring te... Beste meneer van Duren, Hartelijk dank voor uw review! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze service. Bij GP Groot streven we ernaar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden, en het is geweldig om te weten dat dit door u gewaardeerd wordt. Als er in de toekomst nog iets is waar we u mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te assisteren! Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in GP Groot. We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te zijn.

Mirena v schijndel

Container

prima

Reactie GP Groot:

Beste mevrouw v Schijndel, Hartelijk dank voor uw review! We zijn blij om te horen dat u onze service als prima ervaart. Bij GP Groot streven we ernaar om onze klanten de best mogelijke ervaring te... Beste mevrouw v Schijndel, Hartelijk dank voor uw review! We zijn blij om te horen dat u onze service als prima ervaart. Bij GP Groot streven we ernaar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden, en het is geweldig om te weten dat dit door u gewaardeerd wordt. Als er in de toekomst nog iets is waar we u mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te assisteren! Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in GP Groot. We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te zijn. Prettige dag gewenst.

Albert Dunsbergen

Containerhuur bij GP Groot

Uw beoordeling:

Prima verlopen contact met de chauffeur en een vlotte service van het bedrijf.

Reactie GP Groot:

Beste meneer Dunsbergen, Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij om te horen dat het contact met onze chauffeur prima verlopen is en dat u tevreden bent met de vlotte service van ons... Beste meneer Dunsbergen, Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij om te horen dat het contact met onze chauffeur prima verlopen is en dat u tevreden bent met de vlotte service van ons bedrijf. Bij GP Groot streven we ernaar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden, en het is geweldig om te zien dat dit door u gewaardeerd wordt. Als er in de toekomst nog iets is waar we u mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te assisteren! Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in GP Groot. We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te zijn.