GP Groot

Gerard Ehringfeld

Uw beoordeling:

De puinbak was super eenvoudig te bestellen en te betalen. De afspraken van brengen en halen waren goed.

Reactie GP Groot:

Beste meneer Ehringfeld, Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij om te horen dat het bestellen en betalen van de puinbak super eenvoudig was en dat de afspraken over het brengen en... Beste meneer Ehringfeld, Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij om te horen dat het bestellen en betalen van de puinbak super eenvoudig was en dat de afspraken over het brengen en halen goed zijn nagekomen. Bij GP Groot streven we ernaar om onze klanten een probleemloze en efficiënte ervaring te bieden, en het is geweldig om te weten dat dit door u gewaardeerd wordt. Als er in de toekomst nog iets is waar we u mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te assisteren! Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in GP Groot. We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te zijn.

Erik Groot

Grofvuil container

Zeer goed geholpen

Reactie GP Groot:

Beste meneer Groot, Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij om te horen dat u zeer goed geholpen bent. Bij GP Groot doen we ons uiterste best om onze klanten de best mogelijke service... Beste meneer Groot, Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij om te horen dat u zeer goed geholpen bent. Bij GP Groot doen we ons uiterste best om onze klanten de best mogelijke service te bieden, en het is geweldig om te weten dat dit door u gewaardeerd wordt. Als er in de toekomst nog iets is waar we u mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te assisteren!

Ingrid Burkels

Geweldige service

Reactie GP Groot:

Beste mevrouw Burkels, Hartelijk dank voor uw fantastische review en het toekennen van een cijfer 10! We zijn ontzettend blij om te horen dat u zo tevreden bent met onze service. Bij GP Groot... Beste mevrouw Burkels, Hartelijk dank voor uw fantastische review en het toekennen van een cijfer 10! We zijn ontzettend blij om te horen dat u zo tevreden bent met onze service. Bij GP Groot streven we er altijd naar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden, en uw positieve feedback is een geweldige bevestiging van onze inspanningen. Als er in de toekomst nog iets is waar we u mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te assisteren! Prettige dag gewenst.

Ab Hartzema

Niet volgens afsppraak

Uw beoordeling:

Plaatsen van de afzetbak was keurig volgens afspraak echter toen ik op donderdag een ophaal opdracht plaatste voor vrijdag is vervolgens de bak niet opgehaald.
Met als resultaat klachten van...
Met als resultaat klachten van bewoners omdat iemand in het weekend zijn halve tuin er bovenop had gegooid.

Reactie GP Groot:

Beste Ab, Bedankt voor uw review en spijtig om te lezen dat niet alles goed is gegaan.
Normaliter gaat het over het algemeen altijd goed en proberen we onze klanten zo goed mogelijk te bedienen. Sorry voor het ongemak en mocht u ons toch weer nodig hebben in de toekomst dan horen we u graag.

Arjen Heins

Afval/puin container huur

Uw beoordeling:

Snel geregeld en voldoet aan de verwachtingen.

Reactie GP Groot:

Beste Arjen, bedankt voor je review en het cijfer dat u geeft voor onze dienstverlening. Mocht u ons weer is nodig hebben in de toekomst, dan horen we u weer graag. Fijne dag gewenst, groetjes Team... Beste Arjen, bedankt voor je review en het cijfer dat u geeft voor onze dienstverlening. Mocht u ons weer is nodig hebben in de toekomst, dan horen we u weer graag. Fijne dag gewenst, groetjes Team GP Groot

Coos Duyn

Top geregeld !

Uw beoordeling:

Komt afspraken na en prima communicatie vooraf

Reactie GP Groot:

Beste meneer Duyn, Hartelijk dank voor uw uitstekende review en voor het toekennen van een cijfer 10! We zijn verheugd te horen dat u tevreden bent met onze service en dat we onze afspraken zijn... Beste meneer Duyn, Hartelijk dank voor uw uitstekende review en voor het toekennen van een cijfer 10! We zijn verheugd te horen dat u tevreden bent met onze service en dat we onze afspraken zijn nagekomen. Prima communicatie vooraf is voor ons essentieel, en het is geweldig om te weten dat dit door u gewaardeerd wordt. Bij GP Groot doen we ons uiterste best om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden, en uw positieve feedback is een geweldige bevestiging van onze inspanningen. Mocht u in de toekomst nog iets nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om u te helpen! Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in GP Groot. We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te zijn.

morhaf Waely

Erg tevreden

Uw beoordeling:

Ik raad aan om met dit bedrijf in zee te gaan

Reactie GP Groot:

Beste meneer Waely, Hartelijk dank voor uw fantastische review en het toekennen van een cijfer 10! We zijn ontzettend blij om te horen dat u zeer tevreden bent met onze service en dat u ons... Beste meneer Waely, Hartelijk dank voor uw fantastische review en het toekennen van een cijfer 10! We zijn ontzettend blij om te horen dat u zeer tevreden bent met onze service en dat u ons aanbeveelt. Bij GP Groot streven we ernaar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden, en het is geweldig om te zien dat onze inspanningen gewaardeerd worden. Als er in de toekomst nog iets is waar we u mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te assisteren! Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen en aanbeveling. We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te zijn.

Jolanda Prins

prima

Reactie GP Groot:

Beste mevrouw Prins, Hartelijk dank voor uw positieve review en het prachtige cijfer 9! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze service. Graag tot ziens!

Robert D

Handig en snel geregeld

Uw beoordeling:

Makkelijk te bestellen en geleverd volgens afspraak. Alles weer keurig opgehaald.

Reactie GP Groot:

Beste Robert, Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij om te horen dat het bestelproces eenvoudig was en dat de levering en ophaling volgens afspraak zijn verlopen. Bij GP Groot streven... Beste Robert, Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij om te horen dat het bestelproces eenvoudig was en dat de levering en ophaling volgens afspraak zijn verlopen. Bij GP Groot streven we ernaar om onze klanten een betrouwbare en efficiënte service te bieden, en het is geweldig om te zien dat dit gewaardeerd wordt. Als er in de toekomst nog iets is waar we u mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te assisteren!

Bart VAN HEUGTEN

Goed geregeld

Uw beoordeling:

Bestellen was eenvoudig, prijstelling is scherp en ook de ophaalactie (te plannen via account) was eenvoudig.

Reactie GP Groot:

Beste meneer van Heugten, Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij om te horen dat u het bestelproces eenvoudig vond, onze prijzen scherp zijn, en dat ook de ophaalactie via uw account... Beste meneer van Heugten, Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij om te horen dat u het bestelproces eenvoudig vond, onze prijzen scherp zijn, en dat ook de ophaalactie via uw account gemakkelijk te plannen was. Bij GP Groot streven we ernaar om onze klanten een probleemloze en efficiënte service te bieden, en het is geweldig om te zien dat dit gewaardeerd wordt. Als er in de toekomst nog iets is waar we u mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te assisteren! Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in GP Groot. We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te zijn.