GP Groot

Topservice

Volgens afspraak geleverd/Opgehaald.
Vriendelijke chauffeur!

Reactie GP Groot:

Beste mevrouw Schoonewil, Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij om te horen dat alles volgens afspraak is geleverd en opgehaald, en dat u onze chauffeur vriendelijk vond. Wij gaan uw... Beste mevrouw Schoonewil, Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij om te horen dat alles volgens afspraak is geleverd en opgehaald, en dat u onze chauffeur vriendelijk vond. Wij gaan uw compliment zeker doorgeven aan de desbetreffende chauffeur. Bij GP Groot streven we ernaar om onze klanten altijd een betrouwbare en vriendelijke service te bieden, en het is geweldig om te zien dat dit gewaardeerd wordt. Als er in de toekomst nog iets is waar we u mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te assisteren! Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in GP Groot. We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te zijn.

Anneke Selsig

Container gehuurd

Uw beoordeling:

Een heel fijn bedrijf die de afspraak meer dan waar maakt!

Reactie GP Groot:

Beste mevrouw Selsig, Hartelijk dank voor uw geweldige review! We zijn ontzettend blij om te horen dat u onze service als zeer fijn heeft ervaren en dat we onze afspraken meer dan waar hebben kunnen... Beste mevrouw Selsig, Hartelijk dank voor uw geweldige review! We zijn ontzettend blij om te horen dat u onze service als zeer fijn heeft ervaren en dat we onze afspraken meer dan waar hebben kunnen maken. Bij GP Groot streven we er altijd naar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden, en het is fantastisch om te zien dat onze inspanningen gewaardeerd worden. Als er in de toekomst nog iets is waar we u mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te assisteren! Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in GP Groot. We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te zijn.

Leendert Visser

Prima service, makkelijk en snel

Uitstekend

Reactie GP Groot:

Bedankt voor het hoge cijfer! En de mooie review. We zijn u in de toekomst weer graag van dienst.

CORRIE DE NIJS

Puinbak

Goed geregeld

Reactie GP Groot:

Super om te horen dat het goed is gegaan. We staan graag de volgende keer weer voor u klaar.

Mellerd Lede

Huur bouw containers

Reactie GP Groot:

Beste Mellerd, Bedankt voor uw review met betrekking tot onze dienstverlening. Mochten we weer iets voor u kunnen betekenen in de toekomst dan horen we u weer graag. Fijne dag gewenst, Met... Beste Mellerd, Bedankt voor uw review met betrekking tot onze dienstverlening. Mochten we weer iets voor u kunnen betekenen in de toekomst dan horen we u weer graag. Fijne dag gewenst, Met vriendelijke groet, Team Verkoop GP Groot

Rabea Shadad

Goede service

Reactie GP Groot:

Beste Rabea, Bedankt voor je review en het mooie cijfer dat je geeft voor onze dienstverlening. Altijd fijn om te lezen dat onze manier van werken zo op prijs wordt gesteld:-) Hele fijne dag... Beste Rabea, Bedankt voor je review en het mooie cijfer dat je geeft voor onze dienstverlening. Altijd fijn om te lezen dat onze manier van werken zo op prijs wordt gesteld:-) Hele fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Team GP Groot

Tc Metselaar

Dick Van Norde

Top

Uw beoordeling:

Bouwbak op juiste dag gebracht en na afspraak weer opgehaald, dus geen omkijken naar.

Reactie GP Groot:

Bedankt Dick voor je review en het prachtige cijfer dat je geeft voor onze dienstverlening. Mochten we je in de toekomst weer van dienst kunnen zijn dan horen we je graag. Fijne werkdag gewenst,... Bedankt Dick voor je review en het prachtige cijfer dat je geeft voor onze dienstverlening. Mochten we je in de toekomst weer van dienst kunnen zijn dan horen we je graag. Fijne werkdag gewenst, groetjes Team Binnendienst GP Groot

Martijn Sandstra

Prima service

Alles op tijd geregeld.

Reactie GP Groot:

Beste Martijn, erg fijn om te horen dat de samenwerking zo goed bevallen is. We staan graag volgende keer opnieuw voor je klaar.

Nineke Eriks

Prima service

Uw beoordeling:

Prima volgens afspraak gebracht en weer opgehaald! Chauffeur die de bak kwam halen zei helemaal niets?? Geen gedag, niets.

Reactie GP Groot:

Bedankt voor uw mooie cijfer.