GP Groot

Fons Melis

Opgeruimd staat netjes

prima

Reactie GP Groot:

Beste meneer Melis, Hartelijk dank voor uw korte maar krachtige review! We zijn blij om te horen dat alles netjes en naar tevredenheid is verlopen. Bij GP Groot streven we ernaar om onze klanten... Beste meneer Melis, Hartelijk dank voor uw korte maar krachtige review! We zijn blij om te horen dat alles netjes en naar tevredenheid is verlopen. Bij GP Groot streven we ernaar om onze klanten altijd de best mogelijke service te bieden, en het is geweldig om te zien dat dit gewaardeerd wordt. Als er in de toekomst nog iets is waar we u mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te assisteren! Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in GP Groot. We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te zijn.

Lot Hoek

Top, service!

Uw beoordeling:

Vriendelijk, hulpvaardig en meedenkend personeel.

Reactie GP Groot:

Beste mevrouw Hoek, Hartelijk dank voor uw prachtige review! We zijn ontzettend blij om te horen dat u onze medewerkers als vriendelijk, hulpvaardig en meedenkend ervaart. Bij GP Groot streven we er... Beste mevrouw Hoek, Hartelijk dank voor uw prachtige review! We zijn ontzettend blij om te horen dat u onze medewerkers als vriendelijk, hulpvaardig en meedenkend ervaart. Bij GP Groot streven we er altijd naar om onze klanten de best mogelijke service te bieden, en het is geweldig om te weten dat dit door u gewaardeerd wordt. Als er in de toekomst nog iets is waar we u mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te assisteren! Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in GP Groot. We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te zijn.

Dennis

Goede prijs, slechte communicatie en planning

Uw beoordeling:

Goede prijs, vriendelijke chauffeurs, geen communicatie en slechte planning. Geen melding wanneer bak wordt geplaatst of opgehaald. Als je belt krijg je doodleuk te horen dat ze waarschijnlijk niet... Goede prijs, vriendelijke chauffeurs, geen communicatie en slechte planning. Geen melding wanneer bak wordt geplaatst of opgehaald. Als je belt krijg je doodleuk te horen dat ze waarschijnlijk niet meer komen. Men beseft niet dat klanten ook een planning hebben.

Reactie GP Groot:

Beste Dennis, vervelend om te horen dat de communicatie te wensen overliet. We hebben geprobeerd u telefonisch te bereiken om de situatie door te spreken maar kregen helaas geen gehoor.
Mochten...
Mochten we u in de toekomst nog van dienst kunnen zijn, dan staan wij graag klaar voor u.

Eric

Doen wat ze beloven

Uw beoordeling:

Makkelijk te navigeren webpage, komen hun beloftes na, accuraat en denken mee.

Prima klantenservice die alles doen om te helpen.

Prima bedrijf, volgende keer is dit de eerste...
Makkelijk te navigeren webpage, komen hun beloftes na, accuraat en denken mee.

Prima klantenservice die alles doen om te helpen.

Prima bedrijf, volgende keer is dit de eerste die ik weer ga gebruiken als ik een container nodig heb.

Kijk niet verder maar maak gebruik van GP Groot als je je klus wilt klaren als een pro!

Reactie GP Groot:

Beste Eric, Hartelijk dank voor uw fantastische review en het delen van uw positieve ervaring! We zijn ontzettend blij om te horen dat u onze website makkelijk te navigeren vond, dat we onze... Beste Eric, Hartelijk dank voor uw fantastische review en het delen van uw positieve ervaring! We zijn ontzettend blij om te horen dat u onze website makkelijk te navigeren vond, dat we onze beloftes zijn nagekomen, en dat onze medewerkers accuraat en meedenkend waren.
Het doet ons goed om te weten dat u onze klantenservice als prima ervaart en dat we alles hebben gedaan om u te helpen. We streven ernaar om onze klanten altijd de best mogelijke service te bieden, en het is geweldig om te zien dat dit gewaardeerd wordt. Het is fantastisch om te horen dat GP Groot uw eerste keuze zal zijn voor de volgende keer dat u een container nodig heeft. Uw aanbeveling betekent veel voor ons. Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in GP Groot. We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te zijn en uw klus te helpen klaren als een pro!

Karin Schipper

Netjes geplaatst

Uw beoordeling:

De chauffeur belde om te overleggen waar we de container wilde hebben, hij stond echt super netjes. Niemand had er last van.
Het jammere was alleen de ophaaldag. We hadden maandag afgesproken,...
Het jammere was alleen de ophaaldag. We hadden maandag afgesproken, maar donderdag is hij pas gehaald.
Het had fijn geweest, als we hierover een belletje hadden gehad.
Verder zeer makkelijk te bestellen online en snel geregeld.

Reactie GP Groot:

Beste mevrouw Schipper, heel fijn om te lezen dat het plaatsen van de container zo goed is gegaan.
Onze excuses voor het verlate ophalen van de bak, dit was vanuit ons een fout in de planning.
We staan uiteraard de volgende keer weer klaar voor u mochten we u in de toekomst weer van dienst kunnen zijn.

M Vaandrager

Top goed geregeld

Zeker een 9

Reactie GP Groot:

Beste meneer Vaandrager, Hartelijk dank voor uw fantastische review en het prachtige cijfer 9! We zijn blij om te horen dat alles top en goed geregeld was. Bij GP Groot streven we ernaar om onze... Beste meneer Vaandrager, Hartelijk dank voor uw fantastische review en het prachtige cijfer 9! We zijn blij om te horen dat alles top en goed geregeld was. Bij GP Groot streven we ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden, en het is geweldig om te weten dat dit gewaardeerd wordt. Als er in de toekomst nog iets is waar we u mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te assisteren! Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in GP Groot. We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te zijn.

Henk Guldemeester

Groot in afvalverwering en service

Uw beoordeling:

Snelle levering, mooie prijs, geruisloos ophalen, zelf in onze smalle straat. Zonder enige twijfel uitstekende service.

Reactie GP Groot:

Beste meneer Guldemeester, Hartelijk dank voor uw fantastische review! We zijn ontzettend blij om te horen dat u tevreden bent met onze snelle levering, mooie prijs, en geruisloze ophaalservice,... Beste meneer Guldemeester, Hartelijk dank voor uw fantastische review! We zijn ontzettend blij om te horen dat u tevreden bent met onze snelle levering, mooie prijs, en geruisloze ophaalservice, zelfs in uw smalle straat. Bij GP Groot streven we ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden, en het is geweldig om te weten dat u onze service als uitstekend ervaart. Als er in de toekomst nog iets is waar we u mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te assisteren! Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in GP Groot. We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te zijn.

Vloerfrees.nl

Super goed

Uw beoordeling:

Puinbak op tijd geleverd en op afgesproken dag weer opgehaald chauffeur belde nog even waar hij moest staan

Reactie GP Groot:

Bedankt voor uw mooie review! We zien u graag terug in onze webshop!

Cora Buirma

Prima service

Reactie GP Groot:

Bedankt voor uw mooie cijfer! Fijn dat u zo tevreden bent.

Joran Zweiphennig

Titel

Heel tevreden

Reactie GP Groot:

Prachtig cijfer! Hartelijk bedankt!