Volgens afspraak & vriendelijk!
Uw beoordeling:
Container kwam op de afgesproken dag en dit was eveneens met het ophalen het geval.
Reactie GP Groot:
Goed om te horen dat het zo goed verlopen is! We zijn u graag in de toekomst weer van dienst.
Beste meneer Sikkens, Hartelijk dank voor uw review en uw positieve feedback! Prettig weekend alvast gewenst.
Makkelijk besteld via de website, telefonisch service is goed, chauffeur bij plaatsing kundig en voorzichtig
Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij om te horen dat u het bestelproces via onze website gemakkelijk vond, tevreden bent met onze telefonische service, en dat onze chauffeur kundig...
Bedankt voor uw positieve review!
Goed geregeld, prima service
Hoi Twan, onwijs bedankt voor het mooie cijfer en je fijne review.
Goede service en erg makkelijk
Bedankt voor uw fijne review! We zien u graag terug in onze webshop!
Zeer goed
Onwijs bedankt voor het mooie cijfer. We zijn u graag in de toekomst weer van dienst.
prima geregeld alles op afspraak.
Meer dan tevreden
Bedankt voor uw mooie review en het prachtige cijfer dat u geeft voor onze dienstverlening. Mochten we u weer van dienst kunnen zijn dan horen we u graag.
Top
Bedankt voor uw review en het mooie cijfer dat u geeft voor onze dienstverlening. Mochten we weer iets voor u kunnen betekenen dan horen we u weer graag.