GP Groot

Anton De Boer

Super geregeld

Snel en makkelijk geregeld
Volgens afspraak geleverd en opgehaald

Reactie GP Groot:

Bedankt voor uw mooie review en het cijfer dat u geeft voor onze dienstverlening. Als GP Groot proberen we altijd dicht bij onze klanten te blijven staan en daar is communicatie en afspraak =... Bedankt voor uw mooie review en het cijfer dat u geeft voor onze dienstverlening. Als GP Groot proberen we altijd dicht bij onze klanten te blijven staan en daar is communicatie en afspraak = afspraak een groot onderdeel van. Dus goed om te lezen dat u dat ook zo heb ervaren. Mocht u in te toekomst weer gebruik willen maken van onze dienstverlening dan horen we u graag.

Simon Van Steen

Cont

Goed maar duur

Reactie GP Groot:

Bedankt voor uw mooie cijfer dat u geeft aan onze dienstverlening. Ik heb u vanmorgen even gebeld en uitgelegd hoe de kosten tot stand komen. Ik wil u bedanken voor het fijne gesprek dat we hebben... Bedankt voor uw mooie cijfer dat u geeft aan onze dienstverlening. Ik heb u vanmorgen even gebeld en uitgelegd hoe de kosten tot stand komen. Ik wil u bedanken voor het fijne gesprek dat we hebben gehad. Mochten we u in de toekomst weer van dienst kunnen zijn, dan horen we u weer graag.

Rene Roeten

Perfect geregeld

Uw beoordeling:

allemaal perfect geregeld en top in orde

Reactie GP Groot:

Beste meneer Roeten, hartelijk dank voor uw mooie review en compliment. Wij zien u graag nog een keer terug! Prettig weekend gewenst.

Erik Wolkenfelt

Huisraad afvoeren

Reactie GP Groot:

Beste meneer Wolkenfelt, hartelijk dank voor uw mooie cijfer dat u geeft. Graag tot ziens in onze webshop en alvast een fijn weekend gewenst!

Kes

Opgeruimd staat netjes

Reactie GP Groot:

Beste heer Kees, bedankt voor uw ingezonden review. Wij horen graag hoe wij u de volgende keer beter kunnen helpen! strevend naar een mooier cijfer.

Tom Kelderman

Top service

Uw beoordeling:

Bestelling ging goed, levering en ophalen ook

Reactie GP Groot:

Beste meneer Kelderman, hartelijk dank voor uw mooie cijfer met betrekking tot onze dienstverlening. Graag tot ziens en alvast een prettig weekend gewenst!

Particulier

Bakkie liefhebber

Uw beoordeling:

Goede service met telefonisch contact en een van te voren gecommuniceerde planning. 4 reeten

Reactie GP Groot:

Goedemorgen, hartelijk dank voor uw mooie review en cijfer! Mochten wij in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen horen wij dit graag. Prettig weekend alvast gewenst.

Jolande Zandbergen

Uitvoerend werk was prima. Telefonisch contact zeer slecht.

Gerard Bredius

6 kuub container Grootebroek

Reactie GP Groot:

Goedemorgen meneer Bredius, bedankt voor uw mooie cijfer en review met betrekking tot onze dienstverlening. Mochten wij in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen horen wij het graag. Fijne dag!

Lian Rozing

Prima!

Uw beoordeling:

Komen gemaakte afspraken na!

Reactie GP Groot:

Beste mevrouw Rozing, hartelijk dank voor uw mooie cijfer met betrekking tot onze dienstverlening. Graag tot ziens in onze webshop! Prettige dag gewenst.