J. Kortekaas
- Sterke punten
- Snelle reparatie, goede kwaliteit
- Verbeterpunten of tips
- Geen
100% beveelt GP Verwarming & Sanitair aan!
Heel prettig contact. Vriendelijk en netjes gewerkt
Al op verschillende adressen gebruik gemaakt van dit bedrijf.
Al jaren een vertrouwd en betrouwbaar contact, zorgvuldig en transparant
Prettig in contact.
Bij de eerste onderhoudsbeurt, uitgevoerd door dit bedrijf, aan onze ketel hoorden wij échte 'onderhoudsgeluiden' die wij bij een mega concullega nog nooit hadden gehoord. Dat gaf ons zoveel vertrouwen dat wij in het jaar daarop een nieuwe ketel door GP lieten installeren.
Alleen maar goede ervaring
Altijd goed.
Prima ervaringen
Zeer goed
Uitstekend
GP Verwarming & Sanitair verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
GP Verwarming & Sanitair heeft de volgende resultaten bereikt:
GP Verwarming & Sanitair
's Gravendamseweg 67H
2215 TG Voorhout
Heel prettig contact. Vriendelijk en netjes gewerkt
Al op verschillende adressen gebruik gemaakt van dit bedrijf.
Al jaren een vertrouwd en betrouwbaar contact, zorgvuldig en transparant
Prettig in contact.