9.2 /10

checkbox98% beveelt GP Groot aan!

Jasper Tetteroo

Prima service!

Uw beoordeling:
Bak i.o. met chauffeur snel geplaatst en vlot opgehaald.

John Kerssens

6 m3 afvalcontainer

Uw beoordeling:
Netjes volgens afspraak neergezet, van te voren even gebeld. Ophalen werd een paar dagen later maar is zonder problemen afgevoerd, erg tevreden

Paul Addie

Prima geregeld

Uw beoordeling:
Alles goed verlopen, 2 dagen na bestelling big bag in huis en een week later, op ons verzoek keurig weer opgehaald.

Mario Bakker

SterSterSterHalve sterLege ster

Alleen jammer dat de chauffeur niet van tevoren belde

Antwoord GP Groot

Beste meneer Bakker, Bedankt voor je beoordeling en het delen van uwervaring. Fijn om te horen dat u over het algemeen tevreden bent! We begrijpen dat het prettig is om vooraf gebeld te worden door de chauffeur, zoals ook vermeld staat op onze website. We nemen uw feedback serieus en zullen dit intern bespreken om onze service nog verder te verbeteren. Graag tot een volgende keer!

Paul Kocken

Met een grote glimlach!

Uw beoordeling:
Van aanvragen via levering tot ophalen zeer tevreden! Duidelijk zonder ruimte voor open vragen! Prima!!

Jan Groot

Groen afval op halen.

Prima bestuurder was er vriendelijke en behulpzaam

Antwoord GP Groot

Beste meneer Groot, Bedankt voor uw mooie reactie! Wat fijn om te horen dat onze chauffeur vriendelijk en behulpzaam was. We vinden het belangrijk dat onze klanten niet alleen goed geholpen worden, maar ook met een prettig gevoel terugkijken op de service. We geven het compliment zeker door aan de chauffeur! Mocht u in de toekomst weer gebruik willen maken van onze dienstverlening, dan staan we graag weer voor u klaar.

Harm Hillegers

SterSterSterSterLege ster

Zorg dat je op tijd een wissel aanvraagt.

Uw beoordeling:
Bij drukte is het noodzakelijk om 2 of 3 dragen van te voren een wissel aan te vragen. Ik kwam daar in eerste instantie helaas te laat achter. Gelukkig proberen ze bij GP Groot met je mee te denken. Ze zijn goed bereikbaar en erg vriendelijk.

Antwoord GP Groot

Beste meneer Hillegers, Bedankt voor uw eerlijke en positieve feedback. Het klopt inderdaad dat we bij drukte graag een paar dagen van tevoren een wisselverzoek ontvangen om alles goed te kunnen plannen. Fijn om te horen dat onze collega’s toch met u hebben meegedacht en u zo goed mogelijk hebben geholpen. We doen ons best om flexibel en klantgericht te werken, ook als het soms wat krapper in de planning is. Uw compliment over onze bereikbaarheid en vriendelijkheid waarderen we enorm, daar doen we het voor! Mocht u in de toekomst nog vragen of verzoeken hebben, dan staan we uiteraard weer voor u klaar.

Martin Leewens

Twee containers van 10 kuub

Uw beoordeling:
Wij hebben twee containers besteld en ontvangen. De tweede moest bijbesteld worden na het weekend. Dit lukte prima met hulp van de telefoniste. De chauffeurs hebben goede service verleend.

Antwoord GP Groot

Beste meneer Leewens,Hartelijk, hartelijk dank voor het delen van uw ervaring! Fijn om te horen dat het bijbestellen van de tweede container soepel is verlopen en dat u tevreden bent over de service van onze medewerkers, zowel aan de telefoon als op locatie. We vinden het belangrijk om flexibel mee te denken en snel te schakelen waar nodig, dus het is mooi om te horen dat dit voor u zo heeft uitgepakt. Mocht u in de toekomst weer een container nodig hebben, dan helpen we u uiteraard graag opnieuw!

Frank Van Vaalen

Bouwcontainer

Prima verzorgd allemaal

Antwoord GP Groot

Beste Frank, bedankt voor je review en het prachtige cijfer dat u ons geeft voor de dienstverlening. Mochten we u weer van dienst kunnen zijn dan horen we u graag. Hele fijne dag gewenst, Met vriendelijke groet, Claudia

Marina Pannekeet

Betrouwbaarheid, snelheid en flexibiliteit

Zeer goed

Antwoord GP Groot

Beste Marina, bedankt voor de mooie review en het cijfer dat u geeft voor onze dienstverlening. Bij GP Groot is het belangrijk dat we dicht bij onze klanten blijven staan en daar is klantgerichtheid een groot onderdeel van. Dus goed om te lezen dat u dit ook zo heeft ervaren. Mochten we in de toekomst weer iets voor u kunnen betekenen dan horen we u graag. Fijne dag gewenst, team GP Groot

Ibrahim Moustafa

1771BH

Antwoord GP Groot

Beste Ibrahim, bedankt voor je review en het mooie cijfer dat je geeft voor onze dienstverlening. Mochten we weer iets voor je kunnen betekenen dan horen we u graag. Fijne dag gewenst, groetjes Team GP Groot

John (Haarlem)

Klasse

Antwoord GP Groot

Beste John, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en het delen van uw ervaring! Geweldig om te horen dat u zo tevreden bent en ons met een 10 beoordeelt, dat waarderen we enorm. We doen ons best om onze klanten snel, betrouwbaar en met aandacht te helpen, dus het is fijn om te merken dat dit wordt opgemerkt en gewaardeerd. Mocht u in de toekomst opnieuw een container of andere dienstverlening nodig hebben, dan staan we uiteraard weer graag voor u klaar. Nogmaals bedankt voor het vertrouwen in GP Groot!

JWF Versteegh

Perfect

Uw beoordeling:
Zoals afgesproken een open container op de afgesproken plaats en tijd! Bedankt! 🙏🏼

Antwoord GP Groot

Beste meneer Versteegh, Wat fijn om te horen dat alles precies volgens afspraak is verlopen! Bedankt voor het vertrouwen en de fijne woorden. Mocht u ons in de toekomst weer nodig hebben, staan we graag weer voor u klaar!

Kees Beerepoot

snel geleverd

goed

Antwoord GP Groot

Beste meneer Beerepoot, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Geweldig om te horen dat alles snel en goed is verlopen. Een 10 uit 10 motiveert ons enorm, daar doen we het voor! Graag helpen we u in de toekomst opnieuw.

Y Mulders

Op tijd en betrouwbaar

Antwoord GP Groot

Beste meneer Mulders, Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u onze service als op tijd en betrouwbaar heeft ervaren. We doen er alles aan om onze klanten zo goed mogelijk te helpen, en het is mooi om te merken dat dit wordt gewaardeerd. Graag tot een volgende keer!

Geantwoord op

GP Groot verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

GP Groot heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 26 september 2015

GP Groot

GP Groot onderscheidt zich al sinds 1917 door dynamisch ondernemerschap. Dit betekent dat wij initiatieven nemen en kansen grijpen waar we ze zien. Dit heeft ons gebracht tot waar we nu zijn: een veelzijdige, gezonde onderneming die met meer dan 700 toegewijde mensen actief is in drie marktsegmenten: inzameling en recycling, brandstoffen en oliehandel, en infra en engineering.

Postbus 76

1850 AB Heiloo

Jasper Tetteroo

Prima service!

Uw beoordeling:
Bak i.o. met chauffeur snel geplaatst en vlot opgehaald.

John Kerssens

Groen afval op halen.

Prima bestuurder was er vriendelijke en behulpzaam

Harm Hillegers

SterSterSterSterLege ster

Zorg dat je op tijd een wissel aanvraagt.

Martin Leewens

Twee containers van 10 kuub