Offerte
7.2/10
7.2/10
Ontwerp

Kinkelder

Tahsin Erdal maakte het ontwerp voor onze nieuwe badkamer en was onze contactpersoon gedurende het gehele project.
Tahsin heeft veel mogelijkheden laten zien met aandacht voor details. Hij...
Tahsin heeft veel mogelijkheden laten zien met aandacht voor details. Hij heeft ons goed geholpen de juiste keuzes te maken. Het ontwerp is naar volle tevredenheid uitgevoerd. Het is echt een hele mooie badkamer geworden.

Eigenlijk prima verlopen. Montageploeg voldoende kundig.
Jammer dat er enkele tegels te weinig werden geleverd.
Dit werd overigens prima en snel weer opgelost.

Brands

Ik heb onlangs een showroommodel gekocht. Ik wilde er nog behoorlijk wat aan veranderen en ik ben daar heel goed in geadviseerd. Er werd goed meegedacht.

Nadat de keuken was gekocht en geleverd, is er weinig contact met de showroom geweest. Pas weken na installatie, werd geinformeerd of de montage naar wens was verlopen. Ik had tussentijds meer... Nadat de keuken was gekocht en geleverd, is er weinig contact met de showroom geweest. Pas weken na installatie, werd geinformeerd of de montage naar wens was verlopen. Ik had tussentijds meer belangstelling verwacht.

Martijn van der Meer

Indruk showroom is huiselijk, inspirerend en gemoedelijk.
Ontwerp was naar wens, echter het advies met betrekking de bovenkasten sloeg de plank volledig mis.
Montage was de keuken was...
Indruk showroom is huiselijk, inspirerend en gemoedelijk.
Montage was de keuken was zeer slecht meer dan 20 restpunten en montage van items wat niet overeenkomt top installateurs.
Montage was de vloer was zeer slecht meer dan 20 restpunten en het negeren van de vraag om de vloer te egaliseren.
Service, garantie en after sales voor de keuken was zeer goed alleen jammer dat dit achteraf zoveel tijd moet kosten.
Service, garantie en after sales voor de vloer was voldoende en heb er een vloer in liggen die niet naar wens is maar niks meer aan te doen is.

Adviseer geen zaken waarvan je al weet dat een klant ongelukkig wordt (Vloer & Afzuig installatie).
Zorg dat je monteurs bewust zijn als je een keuken en vloer monteert dat ze het netjes doen en niet denken ach het is toch niet voor mijzelf (Keuken plaatsen afdek panelen kitten & tegels leggen en grof inzagen omdat dit sneller werkt),

Jim van der Blom

Fantastische service, snel, kundig en goed in de communicatie. Prachtige badkamer en toilet gekregen.
Rahman heeft veel kennis en stelt je direct gerust met zijn kennis, daarnaast ook heel hulpvaardig.
Umit goed in de communicatie, staat altijd klaar, schakelt heel snel met de monteurs.
Grando Alexandrium is zeker een aanrader!

dh Smak Gregoor

Wij zijn zeer tevreden met de keuken geleverd door grando ook de mensen die de keuken geplaatst hebben zijn vakmensen die zeer deskundig zijn. er was bij levering een fout gemaakt met de grote... Wij zijn zeer tevreden met de keuken geleverd door grando ook de mensen die de keuken geplaatst hebben zijn vakmensen die zeer deskundig zijn. er was bij levering een fout gemaakt met de grote van de spoelbak'maar dit is dan ook op een prettige manier opgelost ook de leverings datem was eerder dan er was afgesproken wat alleen maar als prettig ervaren werd fam smak gregoor

Anneke Spa

Heel goed geholpen, deze meneer snapte ons helemaal en zo lukte het om het perfecte idee op papier te krijgen, heel erg blij mee!! We komen zeker nog terug bij GRANDO!!

Daniëlle & Robert

Wij hebben onze badkamer laten plaatsen door Grando. Tijdens de werkzaamheden werd er dagelijks met ons contact op genomen, door Umit van Grando Alexandrium. Hierdoor werden enkele kleine problemen... Wij hebben onze badkamer laten plaatsen door Grando. Tijdens de werkzaamheden werd er dagelijks met ons contact op genomen, door Umit van Grando Alexandrium. Hierdoor werden enkele kleine problemen direct opgelost. We zijn ook zeer tevreden met de monteurs die de badkamer kwamen plaatsen, zij waren zeer vakkundig en deden alles in overleg met ons. We zijn erg blij met het eindresultaat.

Hoenderdaal

We gingen eigenlijk alleen maar kijken in het Alexandrium voor onze nieuwe keuken, ideeën opdoen. We werden vriendelijk te woord gestaan door dhr. Isik en uiteindelijk werd er een tekening gemaakt... We gingen eigenlijk alleen maar kijken in het Alexandrium voor onze nieuwe keuken, ideeën opdoen. We werden vriendelijk te woord gestaan door dhr. Isik en uiteindelijk werd er een tekening gemaakt die ons zo goed beviel dat we gelijk de knoop doorhakten en onverwachts (maar weloverwogen) de keuken hebben gekocht. Helaas bleek wat later dat er toch een foutje gemaakt was. Ik heb dat aangegeven en daar werd adequaat opgereageerd. Nu is alles naar tevredenheid opgelost en is de keuken besteld.

Kees vd Hooven

NIET DOEN. Na ruim een jaar is onze keuken nog steeds niet af. Geen communicatie. Geen afspraken na komen. De verkoop heeft geen idee wat er verkocht wordt. De levering is een opdracht. De... NIET DOEN. Na ruim een jaar is onze keuken nog steeds niet af. Geen communicatie. Geen afspraken na komen. De verkoop heeft geen idee wat er verkocht wordt. De levering is een opdracht. De plaatsing, door mensen die geen NL verstaan, is een niet te herstellen ramp. NIET DOEN.

Te veel om op te noemen.

DT

Wacht nu al maanden op een antwoord omtrent een slecht geinstalleerde badkamer, wordt van het kast je naar de muur gestuurd. Tegels laten los lekkage slecht kit en tegelwerk dit terwijl de badkamer... Wacht nu al maanden op een antwoord omtrent een slecht geinstalleerde badkamer, wordt van het kast je naar de muur gestuurd. Tegels laten los lekkage slecht kit en tegelwerk dit terwijl de badkamer totaal bijna 20.000 euro kost.

Tijdens de verkoop staat de klant centraal en daarna niet meer, zorg dat je als ondernemer iemand als backup hebt staan kan niet zo zijn dat als u op vakantie bent alles stil staat. De verkopers en... Tijdens de verkoop staat de klant centraal en daarna niet meer, zorg dat je als ondernemer iemand als backup hebt staan kan niet zo zijn dat als u op vakantie bent alles stil staat. De verkopers en receptionisten doen hun best maar ben nu al een paar maanden heen en weer en nog steeds geen oplossing.