Offerte
7.2/10
7.2/10
Ontwerp

S.

Wij hebben een badkamer gekocht bij Grando. Goed geholpen door vriendelijk personeel. Zij heeft een mooi ontwerp voor de badkamer gemaakt met veel ideeën waar wij zelf niet opgekomen zouden zijn.

Als er tijdens (eigen) montage wat mis gaat en er nieuwe onderdelen nodig zijn, is het lang wachten! Zorg dat klanten met spoed onderdelen thuis geleverd kunnen krijgen.

Marja van Pelt

Uitstekende ervaring met het advies/ontwerp, aanpassingen werden moeiteloos meegenomen in het uiteindelijke ontwerp. De bezorging van de keuken verliep vlekkeloos er werd snel en zorgvuldig gewerkt,... Uitstekende ervaring met het advies/ontwerp, aanpassingen werden moeiteloos meegenomen in het uiteindelijke ontwerp. De bezorging van de keuken verliep vlekkeloos er werd snel en zorgvuldig gewerkt, ook bij het installeren van de keuken die werd gedaan door de Fa. Ashot Bouw geen problemen. Al met al is de keuken nog mooier geworden dan het ontwerp.

Zodra de keuken is geplaatst contact opnemen met de klant of alles naar wens is verlopen.

Sander

We hadden een tafelblad besteld bij Grando, bij levering ontdekten we een klein foutje erin. Grando heeft ervoor gezorgd dat we een nieuw blad ontvingen. Al met al super goede service tegen een... We hadden een tafelblad besteld bij Grando, bij levering ontdekten we een klein foutje erin. Grando heeft ervoor gezorgd dat we een nieuw blad ontvingen. Al met al super goede service tegen een betaalbare prijs! Echt een aanrader

Arne Clarijs

Over het algemeen zijn wij zeker te spreken over de ervaringen met Grando. Het is erg prettig om tijdens het proces een aanspreekpunt te hebben. En de badkamer is geweldig mooi geworden.

Klein verbeterpuntje die wij onder service zetten. Een aantal keer was er wel enige gebrekkige communicatie. Zo waren onze originele bouwtekeningen verdwenen en was de monteur niet geheel op de... Klein verbeterpuntje die wij onder service zetten. Een aantal keer was er wel enige gebrekkige communicatie. Zo waren onze originele bouwtekeningen verdwenen en was de monteur niet geheel op de hoogte van de bevindingen van het inmeten.

Aluy

Warme welkom, vriendelijk, meedenkend, geduldig en zorgvuldig. We hebben een super mooie grote keuken geleverd gekregen en de monteur werkte erg secuur, netjes en snel (binnen 1 dag af). Wij... Warme welkom, vriendelijk, meedenkend, geduldig en zorgvuldig. We hebben een super mooie grote keuken geleverd gekregen en de monteur werkte erg secuur, netjes en snel (binnen 1 dag af). Wij genieten ontzettend van onze keuken. Eyecatcher, praktisch en warm; een echte leefkeuken. Grando, ontzettend bedankt voor alles.

Nvt

J.Jiao

Goed. Vriendelijk, behulpzaam, betrouwbaar.
Reactie /terugkoppeling soms traag vanwege druk.

Reactietijd verkorten.

S. van der Aa

We hebben 6 maanden geleden onze keuken en badkamer aangeschaft bij Grando Alexandrium. We zijn uitstekend geadviseerd in het ontwerp van onze keuken en badkamer. Er kwamen ideeën naar boven waar ik... We hebben 6 maanden geleden onze keuken en badkamer aangeschaft bij Grando Alexandrium. We zijn uitstekend geadviseerd in het ontwerp van onze keuken en badkamer. Er kwamen ideeën naar boven waar ik zelf nog niet aan had gedacht. Hierdoor was ik blij verrast. Vorige week is de badkamer afgemonteerd en gisteren de keuken. en wij hebben heerlijk genoten van onze nieuwe keuken en badkamer. Vandaag belde de verkoper op om te vragen of alles naar wens was.
Vandaar dat wij hun nogmaals via deze manier willen bedanken.

Dorien

Wij hebben onze badkamer meubel en spiegel in Rotterdam gekocht bij Grando.
Wij hebben onze badkamer meubel en spiegel in Rotterdam gekocht bij Grando.
Met de levering is de verkeerde spiegel meegekomen, niet zo erg alleen nu na 4 weken nog steeds niet de goede spiegel binnen.... al serieus 10 x gebeld en word altijd maar weer gezegd we gaan er achteraan bellen u zo terug, maar dat word echter niet gedaan. Ik ben er helemaal klaar mee! Slechte service en totaal geen klantvriendelijkheid ! Ik adviseer er niet naar toe te gaan. Je betaald een hoop geld en je word zo behandeld zonde.

Verbogt

Toen de badkamer spullen geleverd werden waren er wat problemen met het boven brengen van de tegels.dit werd goed opgelost door de filiaalmanager.ook het contact met degene die de klus zou doen was... Toen de badkamer spullen geleverd werden waren er wat problemen met het boven brengen van de tegels.dit werd goed opgelost door de filiaalmanager.ook het contact met degene die de klus zou doen was goed wij gingen op vakantie en reno begon met de badkamerrenovatie.toen wij terugkwamen was alles naar zeer grote tevredenheid gedaan .alles was perfect opgeleverd en reno kwam ook nog ff langs om te kijken of wij tevreden waren. Ditwaren wij zeer en bedanken grando voor de goede service en kwaliteit die zij geleverd hebben

R.J.M. van Rooijen

Na een aanvankelijke opeenstapeling van misverstanden en onaangename communicatie met een inmiddels vertrokken verkoopster, zijn badkamer en toiletruimte omgetoverd tot een oase van rust en... Na een aanvankelijke opeenstapeling van misverstanden en onaangename communicatie met een inmiddels vertrokken verkoopster, zijn badkamer en toiletruimte omgetoverd tot een oase van rust en ontspanning . Dit is mede te danken aan de goede technische begeleiding door de aannemer en zijn team die over veel technische kennis van zaken beschikken waardoor fouten en oneffenheden op deskundige wijze zijn voorkomen. Klasse werk. Ik ben er heel blij mee!!