Offerte
Indruk showroom
Service en garantie
Ontwerp

Annie Alting

Eerste indruk was goed, tot de keuken volledig geplaatst was. Het advies bleek niet juist te zijn en de afhandeling van de klachten en de bijbehorende service is bedroevend. Grando beloofd Koken,... Eerste indruk was goed, tot de keuken volledig geplaatst was. Het advies bleek niet juist te zijn en de afhandeling van de klachten en de bijbehorende service is bedroevend. Grando beloofd Koken, baden en genieten, voor ons geldt helaas Koken baden en ergernis. Onze indruk van Grando is dan ook zeer negatief, voor ons geen Grando meer.

Betere advisering, betere klachten afhandeling en professionele afhandeling. Als klant verwacht je goed advies, meedenken en juiste service. Helaas is dat ver te zoeken bij Grando.

Peter Vijverberg

Wij zijn zeer goed en professioneel geholpen door Johan Hofman, kwam met goede ideeen. Nam ook alle tijd voor ons tijdens de verkoop / ontwerp maken. Gewoon een aanrader.

De mensen welke komen werken voor plaatsen van de keuken, ook de juiste informatie meegeven. Timmerman / gaten boorder. enz.
De mensen welke de keuken plaatsen heb ik geen opmerking op. Was...
De mensen welke de keuken plaatsen heb ik geen opmerking op. Was super en prettig.

Velthove

Niet al te sterk optreden door verkoopster/adviseur.

Uiteindelijk is bijna alles goed gekomen.
Installatie was prima en monteurs waren vaklui.

Jolanda

Prima geholpen in de vestiging in Hoorn. Erg tevreden met onze keuken.

Ger Kuijpers

Goede hulp bij ontwerp van de badkamer. Goede service.
'Schoonheid en netheid' van de realisatie had wel beter gekund.

Schoonheid en netheid bij de bouw moet beter.

Natasja v.d.Bergh

Geweldig goed geholpen van ontwerp tot plaatsing badkamer en keuken. Goede informatie, ze nemen de tijd.

A.M. de Groot

Keuken gekocht bij Grando Barendrecht. Mooie showroom, klantvriendelijk, meedenkend. Goed ingemeten, goed contact.

Controleren van de levering, kregen witte deuren i.p.v. zwart. Omruilen neemt aantal weken inbeslag.

Smit

Ik ben bij Grando in Hoogvliet geweest voor een keuken renovatie.
Ik ben zeer netjes geholpen en heb goed advies gekregen.
Grando heeft zeer zijn best gedaan om vervanging te vinden voor...
Ik ben bij Grando in Hoogvliet geweest voor een keuken renovatie.
Ik ben zeer netjes geholpen en heb goed advies gekregen.
Grando heeft zeer zijn best gedaan om vervanging te vinden voor het renoveren van de keuken toen de monteur ziek was.
Er is zeer netjes gewerkt.

Toen de keuken klaar was waren er een paar puntjes die nog opgelost moeten worden, echter na drie weken nog niks vernomen hierover.

C. Bindraban

Uitstekend geholpen en geadviseerd. Probleem met het werkblad goed opgelost.

Gerda Berkeveld

10 jaar na de aankoop van de keuken nog uitstekend geholpen door Grando Keukens in Helmond.
Hartelijk dank! Onze keuken is weer als nieuw!