Offerte
Indruk showroom
Service en garantie
Ontwerp

dh Smak Gregoor

Wij zijn zeer tevreden met de keuken geleverd door grando ook de mensen die de keuken geplaatst hebben zijn vakmensen die zeer deskundig zijn. er was bij levering een fout gemaakt met de grote... Wij zijn zeer tevreden met de keuken geleverd door grando ook de mensen die de keuken geplaatst hebben zijn vakmensen die zeer deskundig zijn. er was bij levering een fout gemaakt met de grote van de spoelbak'maar dit is dan ook op een prettige manier opgelost ook de leverings datem was eerder dan er was afgesproken wat alleen maar als prettig ervaren werd fam smak gregoor

A.Vink

Ik heb alle bezoeken aan Grando Hoogvliet als zeer prettig ervaren. Er werd alle tijd genomen en volop meegedacht. Middels de televisieschermen kan je heel goed zien hoe de keuken (of badkamer)... Ik heb alle bezoeken aan Grando Hoogvliet als zeer prettig ervaren. Er werd alle tijd genomen en volop meegedacht. Middels de televisieschermen kan je heel goed zien hoe de keuken (of badkamer) eruit komt te zien! Alle afspraken zijn punctueel nagekomen en de keuken is zo ontzettend mooi geworden!!!

Melanie

Wij hebben onze keuken en badkamer bij grando Purmerend gekocht. Wij zijn super geholpen, alles verliep volgens planning en het eindresultaat is fantastisch. Wij zijn super blij!

Geen verbeterpunten :)

Erik de Vries

Het aanschaffen van een keuken is niet zomaar iets. Veel mogelijkheden en dus even zoveel keuzes te maken. Bij Grando Purmerend zijn we uitstekend door Gijs-Jan geholpen. Er werd goed meegedacht,... Het aanschaffen van een keuken is niet zomaar iets. Veel mogelijkheden en dus even zoveel keuzes te maken. Bij Grando Purmerend zijn we uitstekend door Gijs-Jan geholpen. Er werd goed meegedacht, alternatieven aangedragen en goede adviezen gegeven. Resultaat: een keuken precies zoals door ons voorgesteld en gewenst. Het is een plaatje geworden! Niet in de laatste plaats ook door de vakkundige technische voorbereiding en uiteindelijk installatie. Overweeg je een nieuwe keuken aan te schaffen, vergeet dan zeker niet om een bezoek aan Grando Purmerend te brengen. Erik en Monica de Vries, Purmerend.

Bij nader inzien had de offerte wel wat meer gespecificeerd kunnen zijn in die zin dat ook de prijzen van de verschillende onderdelen, naast uitsluitend omschrijving van die onderdelen, vermeld... Bij nader inzien had de offerte wel wat meer gespecificeerd kunnen zijn in die zin dat ook de prijzen van de verschillende onderdelen, naast uitsluitend omschrijving van die onderdelen, vermeld hadden kunnen worden. Daarmee zou meer inzicht in de prijsopbouw worden verschaft. Nu wordt eigenlijk alleen een eindprijs op de schriftelijke offerte getoond.

Diana en Hans

In 2017 een badkamer gekocht bij de Grando vestiging te Purmerend.
In 2017 een badkamer gekocht bij de Grando vestiging te Purmerend.
Het eindresultaat is, zoals verwacht, goed en zijn wij hier blij mee. Maar het aantal fouten, gemaakt door Grando en de door Grando aangezochte aannemer, tussen start van de verbouwing en de oplevering zijn niet op een hand te tellen. Ondanks een gemaakte en vastgelegde prijsafspraak 13% (!!!) meer rekenen dan was afgesproken, foutieve levering van tegels, een wastafel die stuk was, het veelvuldig "manen" tot betalen terwijl wij ons aan de CBW betalingsregels hebben gehouden en een aannemer (JH Restyling te Heerhugowaard) die er een in ons beleven wat eigenzinnige manier van communiceren op na houdt. Al met al heeft de verbouwing van onze badkamer van nog geen 5 vierkante meter 10 weken geduurd in plaats van de besproken 3 weken. Wij zijn niet positief meer over Grando en dat gevoel wordt nog eens versterkt door het uitblijven van een reactie die wij, in reactie op onze ervaringen, aan de algemeen directeur van Grando hebben verzonden. Geen ontvangstbevestiging van aan hem verzonden correspondentie en tot op heden geen reactie mogen ontvangen op onze ervaringen. Jammer dat een commercieel bedrijf als Grando en de aannemer zo met ons als klanten om meent te kunnen gaan !

Ervoor zorgen dat afspraken worden nagekomen en dat de aannemer, die bij ons in opdracht van Grando de verbouwing heeft uitgevoerd, (veel) beter communiceert !! Vaak bleven reacties van de aannemer... Ervoor zorgen dat afspraken worden nagekomen en dat de aannemer, die bij ons in opdracht van Grando de verbouwing heeft uitgevoerd, (veel) beter communiceert !! Vaak bleven reacties van de aannemer via e-mail en WhatsApp uit en moesten wij zelf achter tal van zaken aan wat bij ons veel irritatie heeft veroorzaakt.

Anneke Spa

Heel goed geholpen, deze meneer snapte ons helemaal en zo lukte het om het perfecte idee op papier te krijgen, heel erg blij mee!! We komen zeker nog terug bij GRANDO!!

Wendy Ravensbergen

Ik wil hierbij aangeven dat ik de service ook na de verkoop van Eveline (filiaal Purmerend) excellent is!

Josje

Wij hebben in september 2017 een keuken gekocht bij grando Enschede. Het aankoopproces verliep prima, maar de service nadien is ronduit schandalig. Onze keuken kostte ongeveer €10.000,- en is op een... Wij hebben in september 2017 een keuken gekocht bij grando Enschede. Het aankoopproces verliep prima, maar de service nadien is ronduit schandalig. Onze keuken kostte ongeveer €10.000,- en is op een zeer slechte manier gemonteerd. Denk hier bij aan verkeerd afgesneden spatranden, een kromme koelkastdeur en een gat in het plafond van de de oude ventilatie. Grando heeft ons voor deze montage bijna €1000 is rekening gebracht, maar is van mening dat alles wat er mis is gegaan, de schuld van de klant is. Ja ja zelfs een kier van 2 centimeter in de hoek war de spatranden elkaar niet raken. Zij onthouden zich van elke verantwoordelijkheid en zijn altijd 'te druk' om ons te helpen of te woord te staan. Ook niet gek dat deze zaak in Enschede maar 1 review heeft op hun website. Ik raad iedereen af om hier naar tel te gaan aangezien deze zaak je als een baksteen lat vallen zodra hun geld binnen is, wat je uiteraard voor de montage moet hebben afgerekend.

Van wat doen aan klantenservice

P. van Gelder

Mijn ervaringen met Grando Zaandam zijn positief tot het moment dat er betaald is. Daarna gaat het bergafwaarts en is de service bedroevend.

Houd als verkoper van een badkamer de regie en geef dit niet uit handen.

Lex van Emden

Na ongeveer 3 jaar of 4 jaar aanschaf en montage van onze keuken maakte ik de oven eens heel goed schoon met agressieve ovenreiniger. Ik had toen niet in de gaten dat er ovenreiniger op de roestvrij... Na ongeveer 3 jaar of 4 jaar aanschaf en montage van onze keuken maakte ik de oven eens heel goed schoon met agressieve ovenreiniger. Ik had toen niet in de gaten dat er ovenreiniger op de roestvrij stalen greep kwam van de la onder de oven. Gevolg lelijke vlekken op de greep en niet weg te krijgen.

Bij Grando in Mijdrecht kregen we gratis een nieuw front met greep! Zo'n service krijg je echt zelden!

Na de gratis levering van een nieuw front met roestvrij stalen greep zou ik niet weten wat er nog verbeterd zou kunnen worden.