Offerte
Indruk showroom
Service en garantie
Ontwerp

Daniëlle & Robert

Wij hebben onze badkamer laten plaatsen door Grando. Tijdens de werkzaamheden werd er dagelijks met ons contact op genomen, door Umit van Grando Alexandrium. Hierdoor werden enkele kleine problemen... Wij hebben onze badkamer laten plaatsen door Grando. Tijdens de werkzaamheden werd er dagelijks met ons contact op genomen, door Umit van Grando Alexandrium. Hierdoor werden enkele kleine problemen direct opgelost. We zijn ook zeer tevreden met de monteurs die de badkamer kwamen plaatsen, zij waren zeer vakkundig en deden alles in overleg met ons. We zijn erg blij met het eindresultaat.

Flora Klein

Wij hebben onze keuken gekocht bij Grando Naaldwijk. We zijn heel prettig geholpen. De service was perfect, zowel vooraf, tijdens als na het plaatsen van de keuken.

Jay Boedhoe

Aanloop naar de aanschaf van een nieuwe keuken bij Grando Zaandam verliep prima, qua ontwerp en advies.
Hierna is het bergafwaarts gegaan. Er is totaal geen begrip voor de klant; bijvoorbeeld in een situatie waardoor de keukeninstallatie niet door kan gaan door een overmachtssituatie.
Hiernaast is de service/after sales treurig te noemen. Bij de installatie ontbrak een onderdeel, dat Grando was vergeten te bestellen. Vervolgens moet je hier steeds zelf achter aan gaan en ben je ruim 5 weken verder voordat het onderdeel is geïnstalleerd. Dat zeer onredelijk is.
Als laatste reageren zij ook niet op e-mails, wanneer je aangeeft dat iets niet naar tevredenheid loopt.

Reageren op e-mails. Meer begrip voor de klant. Afspraken nakomen.

W J Lautenbach

Goede ervaring met Grando Zaandam, vanaf de oriëntatie tot aan de after sales zijn wij tevreden. Zowel de levering als de elektricien kwamen op de afgesproken tijd.

Over garantie kan ik geen oordeel geven, tot op heden is de service goed.

Essie Essen van

Afgelopen September een mooie keuken gekocht. Vanaf het begin tot aan het eind een fijne service. Het was enorm spannend voor ons hoe dit allemaal zou verlopen. We zijn super blij met onze... Afgelopen September een mooie keuken gekocht. Vanaf het begin tot aan het eind een fijne service. Het was enorm spannend voor ons hoe dit allemaal zou verlopen. We zijn super blij met onze keuken. Ik vond het fijn dat er met ons is meegedacht, de praktische adviezen waren ook passend in deze en al met al een fijne service genoten. Super bedankt.

Marly

Zeer prettige bejegening. Risza dacht mee en kwam mer leuke ideeen. Plaatsing is goed gegaan en toen bleek dat iets toch niet helemaal goed was werd dit snel en goed opgelost. Kortom tevreden met... Zeer prettige bejegening. Risza dacht mee en kwam mer leuke ideeen. Plaatsing is goed gegaan en toen bleek dat iets toch niet helemaal goed was werd dit snel en goed opgelost. Kortom tevreden met onze mooie keuken

tvdkuil

na de handtekening word de service toch een stuk minder

Bechan

Wat een geweldige zaak is Grando Hoogvliet. De klant is hier werkelijk waar koning. Dit is de eerste keukenzaak waar we niet werden gepusht tot direct tekenen en het maken van (definitieve) keuzes.... Wat een geweldige zaak is Grando Hoogvliet. De klant is hier werkelijk waar koning. Dit is de eerste keukenzaak waar we niet werden gepusht tot direct tekenen en het maken van (definitieve) keuzes. De voor- en nadelen van alle apparaten en keukens werden op een eerlijke wijze doorgesproken en dat gaf ons een vertrouwd gevoel.
Daarnaast werd er keer op keer door dhr. Taapken en dhr. Schouten benadrukt dat we met een goed gevoel weg moesten gaan, dat het van belang was dat wij tevreden waren over de keuken. Wij zijn (mede uit interesse) meerdere malen langs geweest bij Grando Hoogvliet en hebben meerdere malen aanpassingen verricht aan onze keuken. Het geduld van deze 2 heren werd hierdoor redelijk op de proef gesteld. Dit was echter in geen enkel opzicht te bemerken en hier zijn wij hen dan ook heel dankbaar voor.
We hadden ons geen betere keukenzaak kunnen wensen. Wij kunnen deze zaak dan ook van harte aanbevelen.

Blijf de persoonlijke niet-pushende benadering aanhouden.

Brouwer

In de winkel zijn we geholpen door Anne. Hij heeft ons duidelijke informatie gegeven en naar onze wensen geluisterd, zonder opdringerig te zijn. Ook heeft hij ons de tijd gegeven om goed na te... In de winkel zijn we geholpen door Anne. Hij heeft ons duidelijke informatie gegeven en naar onze wensen geluisterd, zonder opdringerig te zijn. Ook heeft hij ons de tijd gegeven om goed na te denken over de badkamer.

De montage/levering is uitgevoerd door het team van Carl. Zij waren altijd bereid om duidelijke uitleg te geven als wij vragen hadden. Ook waren zij harde vakkundige werkers en prettig in de omgang.

De showroom in Utrecht zou wat uitgebreider kunnen zijn voor de oriëntatie van de klanten.

AJ Koedood

Wij zijn op een zeer fijne manier geholpen. Geen verkooppraatjes en alles was transparant. De uitleg, het opmeten, plaatsen van de keuken, echt alles was fantastisch en in 1 keer goed.

J