Offerte
Indruk showroom
Service en garantie
Ontwerp

J.H.Reket

Wij werden keurig ontvangen en te woord gestaan. Onze adviseur Maurice dacht met ons mee en ontwierp een mooie
badkamer. De levering verliep precies volgens afspraak. Alleen het douchescherm ontbrak, maar dit werd snel nageleverd.
De monteur begon meteen de volgende dag. Nadat de hele badkamer betegeld was bleek het water niet weg te lopen.
Een flink deel van de vloer moest worden opgebroken en na veel piekeren en peinzen werd het probleem gevonden. De ontluchter ontbrak. Toen dit was aangebracht liep het water wel weg. Het weer opnieuw opbouwen van de badkamer nam ook weer lang in beslag. Nu hebben we nog een lekkende radiator, waar de monteur ook al 2 keer voor is langs geweest.
Maar ook dit probleem is tot op heden nog niet opgelost.

Eigen montagedienst. Het zou beter zijn, wanneer iemand van Grando zelf langskwam om te kijken hoe de badkamer is neergezet. Dit noemen wij: After Sales.

Barry Mulhuyzen

Goed advies en uitstekende service, montage en resultaat!

Yvonne Kassel

Vanaf het moment dat wij in de winkel kwamen tot aan de montage van onze keuken is alles perfect verlopen.
Goede service en vriendelijke medewerkers. Wij zijn heel blij met onze keuken.

Wij hebben geen verbeterpunten.

P. Brussaard

Zonder enige dwang en met kennis van zaken op een prettige manier ( bij Stephanie Mangelaars) onze keuken aangeschaft in Hoogvliet.
Bij vragen was men steeds bereid om tijd te maken voor...
Bij vragen was men steeds bereid om tijd te maken voor ons. Geen moeite teveel.
Ook de plaatsing en de afwerking verliep volgens afspraak.
Daarnaast hebben wij het enorm op prijs gesteld dat er uiteindelijk ook aandacht was voor een soort van eindgesprek bij ons thuis.
Kortom wij zijn erg tevreden en zijn erg blij met onze nieuwe keuken.

Wij zouden het op prijs stellen als de monteurs melden als zij niet op de afgesproken dag of tijd kunnen komen.
Tevens vinden wij het gemis van overzicht van gespecificeerde rekening (oa de apparatuur) een minpunt.

J. van Wingerden

Deze Grando vestiging in Hoogvliet is een zeer klantgericht bedrijf. Een goede prijs-kwaliteit verhouding en een no nonsense mentaliteit. We zijn heel erg blij met onze keuken waarbij we veel... Deze Grando vestiging in Hoogvliet is een zeer klantgericht bedrijf. Een goede prijs-kwaliteit verhouding en een no nonsense mentaliteit. We zijn heel erg blij met onze keuken waarbij we veel goede tips en aanbevelingen kregen van de zeer kundige medewerkers. Een aanbeveling waard.
Bij de meeste keukenwinkels heb je het idee dat je altijd te veel hebt betaald, maar hier een tevreden gevoel...............

Van den berg

We zijn op een prettige, professionele wijze geholpen door Angie. Zij had goede, creatieve ideeen.
We zijn erg tevreden over het resultaat!

P.T Smit

Goede ervaring

R.J. Gunnwegh

De verkoper heeft ons zeer goed geadviseerd en denkt mee.
Tijdens de verbouwing contact gehouden en de aftersales zijn we ook over te spreken.
Vraag/antwoord/actie zeer goed.

Verbeterpunten pakt de verkoper direkt op.

S.

Wij hebben een badkamer gekocht bij Grando. Goed geholpen door vriendelijk personeel. Zij heeft een mooi ontwerp voor de badkamer gemaakt met veel ideeën waar wij zelf niet opgekomen zouden zijn.

Als er tijdens (eigen) montage wat mis gaat en er nieuwe onderdelen nodig zijn, is het lang wachten! Zorg dat klanten met spoed onderdelen thuis geleverd kunnen krijgen.

Marja van Pelt

Uitstekende ervaring met het advies/ontwerp, aanpassingen werden moeiteloos meegenomen in het uiteindelijke ontwerp. De bezorging van de keuken verliep vlekkeloos er werd snel en zorgvuldig gewerkt,... Uitstekende ervaring met het advies/ontwerp, aanpassingen werden moeiteloos meegenomen in het uiteindelijke ontwerp. De bezorging van de keuken verliep vlekkeloos er werd snel en zorgvuldig gewerkt, ook bij het installeren van de keuken die werd gedaan door de Fa. Ashot Bouw geen problemen. Al met al is de keuken nog mooier geworden dan het ontwerp.

Zodra de keuken is geplaatst contact opnemen met de klant of alles naar wens is verlopen.