Offerte
Indruk showroom
Service en garantie
Ontwerp

Gwenny Hoebe

Ik had maar een klein budget en werd erg goed geholpen. Zij hebben hun uiterste best gedaan om voor mij de perfecte keuken samen te stellen die echt helemaal naar mijn zin was!

Levertijd was zeer kort en de montage werd keurig netjes uitgevoerd door een hele kundige en gezellige monteur.

Van mij krijgen ze een 10! Bedankt voor de goede service!

Ga vooral zo door!

N. Steffens

5 jaar geleden een flinke keuken besteld bij Grando keukens Mijdrecht. Toendertijd was alles prima verlopen, keurig volgens afspraak en netjes geplaatst!
Laatst (dus 5 jaar later), was een...
Laatst (dus 5 jaar later), was een greepje kapot gegaan en een glaasje gevallen van een inbouw lampje (laatste was eigen schuld).
Grando keukens heeft geregeld dat dat gewoon onder garantie vervangen is. Top service dus!

Rene van Straaten

Dat was heel prettig, mooi ontwerp en goed advies. Wij zijn heel tevreden!

e.g. de vreij

Wij hebben in een bestaande keuken nieuwe deurtjes laten plaatsen. Is ons uitstekend bevallen.
Als je het niet zou weten dan hebben wij een compleet nieuwe keuken.
Vakkundig geplaatst...
Als je het niet zou weten dan hebben wij een compleet nieuwe keuken.
Vakkundig geplaatst door Jorg een pietje precies en service gericht.
Kan ik iedereen aanbevelen.

Bodewes

Sander

We hadden een tafelblad besteld bij Grando, bij levering ontdekten we een klein foutje erin. Grando heeft ervoor gezorgd dat we een nieuw blad ontvingen. Al met al super goede service tegen een... We hadden een tafelblad besteld bij Grando, bij levering ontdekten we een klein foutje erin. Grando heeft ervoor gezorgd dat we een nieuw blad ontvingen. Al met al super goede service tegen een betaalbare prijs! Echt een aanrader

Familie Brouwer

Bij het uitzoeken van een nieuwe keuken komt nog heel wat kijken. bij Grando aangekomen zie je zoveel staan in de showroom, maar we werden keurig na wat te hebben rondgekeken geholpen met o.a. wat... Bij het uitzoeken van een nieuwe keuken komt nog heel wat kijken. bij Grando aangekomen zie je zoveel staan in de showroom, maar we werden keurig na wat te hebben rondgekeken geholpen met o.a. wat onze wensen waren. Hierop krijgen we na uitleg wat de mogelijk heden zijn. We waren zeer tevreden met de uitleg, en we kwamen samen tot een besluit. Ook zeer tevreden over de monteurs, zij werkten heel netjes. Alles was volgens afspraak. Nogmaals een zeer tevreden familie Brouwer.

Holt

Alles klopt prima geen klachten , op tijd geleverd in 1 dag geplaatst, zelfde avond konden we alles al gebruiken , vakbekwame monteur !! Top !!

Arne Clarijs

Over het algemeen zijn wij zeker te spreken over de ervaringen met Grando. Het is erg prettig om tijdens het proces een aanspreekpunt te hebben. En de badkamer is geweldig mooi geworden.

Klein verbeterpuntje die wij onder service zetten. Een aantal keer was er wel enige gebrekkige communicatie. Zo waren onze originele bouwtekeningen verdwenen en was de monteur niet geheel op de... Klein verbeterpuntje die wij onder service zetten. Een aantal keer was er wel enige gebrekkige communicatie. Zo waren onze originele bouwtekeningen verdwenen en was de monteur niet geheel op de hoogte van de bevindingen van het inmeten.

Aluy

Warme welkom, vriendelijk, meedenkend, geduldig en zorgvuldig. We hebben een super mooie grote keuken geleverd gekregen en de monteur werkte erg secuur, netjes en snel (binnen 1 dag af). Wij... Warme welkom, vriendelijk, meedenkend, geduldig en zorgvuldig. We hebben een super mooie grote keuken geleverd gekregen en de monteur werkte erg secuur, netjes en snel (binnen 1 dag af). Wij genieten ontzettend van onze keuken. Eyecatcher, praktisch en warm; een echte leefkeuken. Grando, ontzettend bedankt voor alles.

Nvt