Offerte
Indruk showroom
Service en garantie
Ontwerp

J.Jiao

Goed. Vriendelijk, behulpzaam, betrouwbaar.
Reactie /terugkoppeling soms traag vanwege druk.

Reactietijd verkorten.

Eelco van den Berg

Matig, zeer matig

1) stoppen met tijdens het eerste verkoop gesprek de hoge plinten niet noemen en dan in het tweede gesprek pas aangeven dat het eigenlijk echt niet zonder kan (en dat is corrrect) maar dan een... 1) stoppen met tijdens het eerste verkoop gesprek de hoge plinten niet noemen en dan in het tweede gesprek pas aangeven dat het eigenlijk echt niet zonder kan (en dat is corrrect) maar dan een enorme meerprijs vragen
2) stoppen met refereren aan het vervelende gevoel dat de telefonische verkoper meent te mogen hebben op het moment dat ik een termijn wil stellen aan een nalevering die er sowieso al nooit had mogen komen omdat de keuken 10 weken tevoren was besteld. uiteindelijk is het artikel pas NA onze verhuzing, weer 4 weken later geplaatst

S. van der Aa

We hebben 6 maanden geleden onze keuken en badkamer aangeschaft bij Grando Alexandrium. We zijn uitstekend geadviseerd in het ontwerp van onze keuken en badkamer. Er kwamen ideeën naar boven waar ik... We hebben 6 maanden geleden onze keuken en badkamer aangeschaft bij Grando Alexandrium. We zijn uitstekend geadviseerd in het ontwerp van onze keuken en badkamer. Er kwamen ideeën naar boven waar ik zelf nog niet aan had gedacht. Hierdoor was ik blij verrast. Vorige week is de badkamer afgemonteerd en gisteren de keuken. en wij hebben heerlijk genoten van onze nieuwe keuken en badkamer. Vandaag belde de verkoper op om te vragen of alles naar wens was.
Vandaar dat wij hun nogmaals via deze manier willen bedanken.

Wind

Wij zijn ontzettend goed geholpen in de keuze
Naar onze mooie keuken door Stephanie.
Het helpen mee denken heeft ons verrast.
Ook het plaatsen van de keuken door de
...
Wij zijn ontzettend goed geholpen in de keuze
Naar onze mooie keuken door Stephanie.
Het helpen mee denken heeft ons verrast.
Ook het plaatsen van de keuken door de
Monteur Michael is zeer vakkundig gedaan.
Wij genieten nog elke dag van onze mooie
keuken, u kunt gerust binnen lopen bij Grando
Keukens u word goed geholpen en zeker niet
Opdringerig zoals bij veel andere keuken
Dealers.

K. Kuypers

Omdat we spijt hadden van onze keus van keukenleverancier, de communicatie enorm slecht verliep en de irritaties over weer hoog opliepen, ben ik naar Grando Mijdrecht gegaan, voor het geval we er... Omdat we spijt hadden van onze keus van keukenleverancier, de communicatie enorm slecht verliep en de irritaties over weer hoog opliepen, ben ik naar Grando Mijdrecht gegaan, voor het geval we er niet uit zouden komen. Verteld wat het geval was en gevraagd om raad en een evt. 'backup plan'. Hier werd positief op gereageerd, wat meteen rust bracht.

Bart heeft ondanks het onzekere van de situatie direct alle moeite gedaan om een vergelijkbare keuken samen te stellen en daarbij te letten op onze wensen én op de prijzen, omdat ons bij afzegging ook nog een boete van 30% boven het hoofd hing bij de eerste leverancier. Hij heeft diezelfde dag nog een 3D tekening en een offerte gemaild.

Maar het allerprettigste was dat hij ons geheel belangenloos geadviseerd heeft eerst te proberen er toch met de leverancier uit te komen en na veel gedoe is dat gelukt. Dus wat ons betreft een ongelofelijk dikke pluim voor deze man! Hij heeft klanttevredenheid hoog in het vaandel staan en heeft ons belang voor het zijne laten gaan.
Ik heb hem vandaag het 'slechte nieuws' gebracht met een bos bloemen en hij vatte het zeer sportief op. Als we ooit (weer) een andere keuken willen, weet ik waar ik moet zijn. Niets dan lof!

Nee, ik vind dit dienstverlening van hoog niveau!

Bolsius

Het is eigenlijk de enige keuken leverancier die we bezocht hebben. Meteen onze stijl gevonden, en als iets goed voelt dan moet je het doen. Kundig advies, uiteindelijk goede levering (en comform... Het is eigenlijk de enige keuken leverancier die we bezocht hebben. Meteen onze stijl gevonden, en als iets goed voelt dan moet je het doen. Kundig advies, uiteindelijk goede levering (en comform afspraak). Toen er enkele items vergeten waren (kleine details), vlotte nalevering zonder extra kosten

Linda Huisman

Zeer prettige en aangename sfeer in de winkel. Fijn ontvangst en een dito gesprek met de adviseur gehad. Zonder druk te zetten werd onze nieuwe keuken getekend en uitgewerkt.
Onder tussen is...
Onder tussen is onze nieuwe keuken geplaatst en zijn wij over het hele pakket, van binnenkomst tot oplevering uiterst tevreden. We raden dan ook iedereen Grando in Emmen aan.

Leo van Veldhuizen

Ben tevreden.

Sandra De stigter

Wij zijn ontzettend goed geholpen door nick..
Vriendelijk, eerlijk, betrouwbaar en gezellig.
Nam uitgebreid de tijd voor ons.
Na de montage hadden we nog wat kleine puntjes deze...
Wij zijn ontzettend goed geholpen door nick..
Vriendelijk, eerlijk, betrouwbaar en gezellig.
Nam uitgebreid de tijd voor ons.
Na de montage hadden we nog wat kleine puntjes deze heeft Nick top opgelost.
Bedankt voor alles.
Wij komen zeker terug in de toekomst

Zo doorblijven gaan!!!

Danielle de Groot

Fijne ervaring met Grando Hoogvliet en Hans van Staten voor onze nieuwe keuken. Keuken is geworden, zoals wij voor ogen hadden.

Eventueel een wand met verschillende electronische apparaten bij elkaar, zodat je goed kunt vergelijken.