Heel erg bedankt voor het advies, de perfecte planning en montage van onze nieuwe keuken! Super blij ermee! Steven Ralston&John...Beste Noud, team Grando Son, firma de Klein,
Heel erg bedankt voor het advies, de perfecte planning en montage van onze nieuwe keuken! Super blij ermee! Steven Ralston&John Stuijk
Ingrid van Straten van den Pangaard
Heel positief, Wij zouden 5 sterren geven wanneer we minder lang hadden moeten wachten op de achterwand. Erg vakkundige monteur.
Koos Blonk
Wij werden leuk ontvangen en heel goed geholpen bij het uitzoeken van onze nieuwe keuken. ook bij het inmeten van de vensterbank en de spatranden tot op de mm. heel goed werk en nogmaals bedankt....Wij werden leuk ontvangen en heel goed geholpen bij het uitzoeken van onze nieuwe keuken. ook bij het inmeten van de vensterbank en de spatranden tot op de mm. heel goed werk en nogmaals bedankt. Koos Blonk
Smalheer
Nu is de keuken vorige week geplaatst en er zijn een aantal dingen niet goed (kapot...We zijn in de winkel goed geholpen, alle mogelijkheden werden bekeken en we konden eea vergelijken.
Nu is de keuken vorige week geplaatst en er zijn een aantal dingen niet goed (kapot pit op gasfornuis, deuk in binnenzijde deur koelkast en de monteur komt nog terug als de vloer geplaatst is) Ik ben benieuwd hoe snel dit allemaal opgepakt wordt. Als dit goed gedaan wordt ben ik heel tervreden.
Schreuders
Heel netjes geholpen, ze namen alle tijd voor, totaal niet opdringerig! We hadden het gevoel dat er met ons meegedacht werd. Klasse zaak!
R.Smulders
Prima opgevangen bij binnenkomst, en super geholpen met het meedenken over onze badkaer
v/d Veen
Het duurde heel erg lang eer de complete keuken geïnstalleerd was. Bijna 3 maanden moeten wachten op een achterwand.
Mevr. Coolen
Een fijne zaak om uw keuken of badkamer te bestellen Er wordt een mooi plan getekend. Er wordt volgens afspraak gewerkt,perfect. erder mochten er "klachten" zijn, ook die worden naar behoren...Een fijne zaak om uw keuken of badkamer te bestellen Er wordt een mooi plan getekend. Er wordt volgens afspraak gewerkt,perfect. erder mochten er "klachten" zijn, ook die worden naar behoren opgelost.
V. Breugel
Zeer prettig geholpen, alle tijd, gedult en zorgvuldigheid genomen om ons goed voor te lichten en te begeleiden in onze wensen en keuzes (zonder enige druk). Van het eerste bezoek tot aan na de...Zeer prettig geholpen, alle tijd, gedult en zorgvuldigheid genomen om ons goed voor te lichten en te begeleiden in onze wensen en keuzes (zonder enige druk). Van het eerste bezoek tot aan na de montage steeds direct geholpen bij vragen etc. Zelfs toen de keuken reeds in productie was en we wilden nog een aanpassing werd dit direct door Jan Blom geregeld. Wij zijn zeer tevreden klanten en zouden zeker weer voor Grando Hoogvliet kiezen, de keuken ziet er fantastisch uit! Montage is ook zeer professioneel en prettig verzorgt.