9.2 /10

checkbox94% beveelt Grapedistrict aan!

Pauline

SterSterLege sterLege sterLege ster

Ergerlijk dat bestellingen nooit op de gekozen datum worden bezorgd. Geen bericht dat de bezorgdatum is gewijzigd, zoek het maar uit als klant. Bied die optie dan niet aan.

Anneke Smits

SterSterLege sterLege sterLege ster

Hoe kan ik een review schrijven als de bestelling nog niet bezorgd is???

Antwoord Grapedistrict

Hi Anneke, Bedankt voor je beoordeling! Ik zie dat je jouw bestelling op de gewenste dag van bezorging hebt ontvangen. Geniet van de wijn! Groetjes Ingrid Klantenservice Grapedistrict

Christie

leuke website, levering is super snel

Antwoord Grapedistrict

Hi Christie, Bedankt voor je super beoordeling! Geniet van je wijn en een fijne dag gewenst! Groetjes Ingrid Klantenservice Grapedistrict

Marina

Goede wijnen voor redelijke prijzen, uitstekende service en snelle levering.

Antwoord Grapedistrict

Hi Marina, Bedankt voor je super beoordeling! Geniet van je wijn en een fijne dag gewenst! Groetjes Ingrid Klantenservice Grapedistrict

Henk Schröder

SterSterSterHalve sterLege ster

Ik kreeg aanbieding kopen en euro 10 korting. Ik bestelde doos van onze favoriete PasduTout. Na verwerking korting bleek ik ineens euro 6 vrachtkosten te moeten betalen. Sigaar uit eigen doos dus. Verder was het uitstekend voor elkaar.

Antwoord Grapedistrict

Hi Henk, Bedankt voor jouw beoordeling! Bij gebruik van de kortingscode kan het bij sommige wijnen voorkomen dat je onder de bestelwaarde uitkomt waarbij wij gratis verzenden. Ik zie dat je jouw bestelling hebt samengesteld zonder betaling van verzendkosten. Geniet van je wijn en een fijne dag gewenst! Groetjes Ingrid Klantenservice Grapedistrict

Margot Dunaj

Heerlijke wijn voor een schappelijke prijs!

Antwoord Grapedistrict

Hi Margot, Bedankt voor jouw super beoordeling! Geniet van de wijn. Groetjes Ingrid Klantenservice Grapedistrict

Mirjam

Fijne site met verrassende wijnen

Antwoord Grapedistrict

Hi Mirjam, Bedankt voor jouw prachtige beoordeling! Groetjes Ingrid Klantenservice Grapedistrict

Zwier

goede product info en snelle levering

Antwoord Grapedistrict

Hi Zwier, Bedankt voor jouw super beoordeling! Geniet van de wijn. Groetjes Ingrid Klantenservice Grapedistrict

Johan Breukink

Zeer vriendelijk en klantgericht

Dawinah Cuppen

Heel tevreden over de gastvrijheid en service in de winkel. Erg goed geholpen en blij met de passende aanbevelingen van het personeel. Ze weten zeker waar ze het over hebben.

Antwoord Grapedistrict

Hi Dawinah, Bedankt voor je super beoordeling! Geniet van je wijn. Groetjes, Ingrid Klantenservice Grapedistrict

Herdien Niggebrugge

Wat een geweldig lekkere bubbel is de Masot prosecco. Gekocht voor een feestje en verrassend goed. Mooie fijne bubbel, brut maar niet te. Zeker een aanrader met mooie warme zonnige dagen en feestelijke momenten.

Antwoord Grapedistrict

Hi Herdien, Bedankt voor je mooie beoordeling! Geniet van de bubbel met dit zonnige weer. Groetjes, Ingrid Klantenservice Grapedistrict

Erwin

SterSterSterSterLege ster

De wijn van Grapedistric is fantastisch. De bezorging is echter niet goed geregeld. Vrijwel iedere bestelling is later dan gepland. Zo schrijf ik deze review zonder dat de bestelling geleverd is.

Simona

Vanzelfsprekend zijn alle wijnen die we tot nu toe (in de afgelopen jaren) hebben gevonden fantastisch! Fijne winkel met goed advies dus we lopen bijna altijd naar buiten met een nieuwe ontdekking🧡

Antwoord Grapedistrict

Hi Simona, Bedankt voor je super beoordeling en waardering! Groetjes, Ingrid Klantenservice Grapedistrict

Maria Maree

Super geholpen en goed advies!

Antwoord Grapedistrict

Hi Maria, Bedankt voor je super beoordeling! Veel proefplezier gewenst. Groetjes, Ingrid Klantenservice Grapedistrict

Kerstin Eriksson

Vriendelijke service en altijd goede sortiment

Antwoord Grapedistrict

Hi Kerstin, Bedankt voor je goede beoordeling! Groetjes, Ingrid Klantenservice Grapedistrict

Geantwoord op

Grapedistrict verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Grapedistrict heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 28 mei 2018

Grapedistrict

Bij Grapedistrict draait alles om één ding; smaak. Échte smaak is persoonlijk. En dat weten wij als geen ander. Daarom maken wij er een sport van om jou zo goed mogelijk te helpen bij het vinden van jouw perfecte wijnmatches. Ga in gesprek met een van onze wijn-enthousiasten in de winkel, doe de speciaal ontwikkelde smaaktest, online of via onze App, die wijnen aanbeveelt op basis van een aantal vragen, of review jouw aangekochte wijnen.

Joop Geesinkweg 126

1114 AB Amsterdam

Pauline

Anneke Smits

SterSterLege sterLege sterLege ster

Hoe kan ik een review schrijven als de bestelling nog niet bezorgd is???

Christie

leuke website, levering is super snel

Marina

Goede wijnen voor redelijke prijzen, uitstekende service en snelle levering.

Henk Schröder

SterSterSterHalve sterLege ster

Margot Dunaj

Heerlijke wijn voor een schappelijke prijs!

Mirjam

Erwin

SterSterSterSterLege ster

Simona

Maria Maree

Super geholpen en goed advies!

Kerstin Eriksson

Vriendelijke service en altijd goede sortiment