9.2 /10

checkbox98% beveelt Grasexpert aan!

Klantenservice

John

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Eerst een stuk besteld om te kijken naar de kwaliteit en daarna het zelfde met het zelfde type nr en krijg je veel dunner en slechtere kwaliteit die op niks trekt. Ook geen mogelijkheid om te wisselen mits opleg maar helaas .hun uitleg mr je hebt geluk gehad dat je de eerste keer betere gekregen heeft in noem dat int zak zetten.

Zwembad kunstgras

Antwoord Grasexpert

Beste, Zoals eerder aangegeven, wordt op onze website duidelijk vermeld dat we aanraden om het zwembadkunstgras in één keer te bestellen. Dit omdat er een kans bestaat dat afzonderlijke bestellingen qua eigenschappen, zoals kleur of vezeldichtheid, van elkaar kunnen afwijken. We begrijpen dat dit teleurstellend kan zijn, maar we willen benadrukken dat uw bestelling conform de specificaties is geleverd. Mocht u nog vragen hebben, staan wij uiteraard voor u klaar om deze te beantwoorden. Team Grasexpert

Geantwoord op

Anouk

goed meegedacht bij maken van keuzen. Erg mooi gras. Vriendelijk

kunstgras

Lily Cordewener

Fijne prijzen snel geleverd

Naam / Bedrijfsnaam
Kunstgras mooi geleverd op rol moet nog leggen licht mooi droog ben bezig met tuin.

Walter

Goede communicatie, faire (prijs)afspraken, snelle levering en bekwame legger.

Kunstgras Dura antraciet

Grasmat

Hans van den Beemt

Goede kwaliteit

Virbac

Mooi gras, snel geleverd!

5x4 kunstgras Bram reststuk

Pauline Prins

Snelle levering. We hebben gekozen voor kunstgras teak. En dat ligt nu mooi op het achterdek van onze boot.😊

Kunstgras teak

Henny Peters

Supergoed

Kunstgras Helena

Peter

snelle levering en uitstekende service.

ondertapijt en tape

Martin Storm

Alles supersnel geleverd. Van de aanvraag staal en levering zat maar vier dagen, inclusief een zondag

Kunstgras Spela antraciet 400 breed

Kets Gracy

Super service! Alles correct verlopen en bij het leveren goede tips gekregen om het kunstgras te snijden en te leggen!

Kunstgras

Grasexpert verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Grasexpert heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 12 februari 2013

Grasexpert

GRASEXPERT is dé specialist in kunstgras. Of het nu gaat om een tuin, dakterras, speel- of sportveld, schoolplein, openbare ruimte of zakelijke gebruik, wij bieden de juiste oplossing. Het team van GRASEXPERT geeft graag advies op maat en helpt jou van A tot Z aan een prachtig gazon of een andere kunstgras toepassing naar wens. Grasexpert onderscheidt zich door kwaliteit, goede service, snelle levering en scherpe prijzen! Grasexpert levert zowel aan zakelijke als aan particuliere klanten over de hele wereld.

Katoenstraat 19

kunstgras

Lily Cordewener

Fijne prijzen snel geleverd

Walter

Goede communicatie, faire (prijs)afspraken, snelle levering en bekwame legger.

Kunstgras Dura antraciet

Grasmat

Hans van den Beemt

Goede kwaliteit

Virbac

Mooi gras, snel geleverd!

5x4 kunstgras Bram reststuk

Henny Peters

Supergoed

Kunstgras Helena

Peter

snelle levering en uitstekende service.

ondertapijt en tape

Martin Storm