Mijn eerdere review was er eentje met een lage score. Maar uiteindelijk heb ik een vriendelijke mijnheer getroffen en heeft hij het probleem zeer correct opgelost.
Jos Poldaren
Leuk personeel. Snelle levering en harstikke goede kwaliteit.
L. Verhoeff
Prima, stuk kunstgras besteld nadat we stalen hadden ontvangen.
Verheyen
Goede kwaliteit en prima service
L. Van der Vaart
Snelle levering. Prima
Jan jaap oosthof
Een erg goede ervaring gehad. Ik gaf aan dat ik het lastig vond om de tuin in te meten. Op korte termijn is er een afspraak ingepland en is er een adviseur langs geweest om de situatie te...Een erg goede ervaring gehad. Ik gaf aan dat ik het lastig vond om de tuin in te meten. Op korte termijn is er een afspraak ingepland en is er een adviseur langs geweest om de situatie te bekijken. Hierna is een passende offerte gemaakt, en al snel kon het gras gelegd worden. Snelle, professionele service met een prachtig resultaat!
Evert Zwanenburg
Advies aan huis ontvangen door de expert. Hier goed geïnformeerd over de mogelijkheden en soorten. Na dit advies al binnen 10 dagen onze tuin gelegd door de super aardige leggers. Advies aan huis ontvangen door de expert. Hier goed geïnformeerd over de mogelijkheden en soorten. Na dit advies al binnen 10 dagen onze tuin gelegd door de super aardige leggers. Harstikke blij met het resultaat!