Charis hermans
- Product of service:
- Maileg
99% beveelt Grasonderjevoeten.nl aan!
Positief. Leuk verpakt
Dit was het enige bedrijf waar deze Jellycat nog niet was uitverkocht en ik en mijn broers wilden deze graag cadeau doen aan ons zusje, dus ik ben heel blij dat ik deze winkel heb gevonden!
Ruim aanbod en snelle verzending!
Erg goed
Above and beyond
Snelle verzending, mooie website met veel keus en artikelen goed verpakt.
Mooie prijs, vlotte levering!
Positieve ervaring, gemakkelijk en handig geplaatst, en vlot geleverd. En ‘n prachtig product 🤩
Ervaring was goed
Een hele leuke webwinkel met ontzettend leuk en mooi speelgoed! Bestelling heel snel binnen.
Top
Grasonderjevoeten.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Grasonderjevoeten.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Grasonderjevoeten.nl
Vaassenseweg 31 A
7397 NL Nijbroek
Positief. Leuk verpakt
Ruim aanbod en snelle verzending!
Erg goed
Above and beyond
Snelle verzending, mooie website met veel keus en artikelen goed verpakt.
Mooie prijs, vlotte levering!
Ervaring was goed
Top