Gemma Boekelman
Hars/steen kleirollers besteld. Prima, leuk jong overkomend, duurzaam, gericht op ontwikkeling.
- Product of service:
- Klei rollers
99% beveelt Grasonderjevoeten.nl aan!
Ruime keuze en snelle service
Heel goed
Geweldige service, mooie producten
prima
top snelheid en producten
Very nice! Super fast shipping & the item arrived in perfect condition the next day. Would definitely order again! 🥰
Super leuke muizen gekocht in een snelle levering.
Heel positief. Goede service.
Alles super!
Echt zeer leuk speelgoed ben tevreden
Zeer goed
Leuk producten, klantvriendelijk
Grasonderjevoeten.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Grasonderjevoeten.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Heel goed
Geweldige service, mooie producten
prima
top snelheid en producten
Super leuke muizen gekocht in een snelle levering.
Heel positief. Goede service.
Alles super!
Echt zeer leuk speelgoed ben tevreden