Natalie Geeratz

Hele lekkere kruiden en superleuke meiden!!

Fijn dat er beschreven wordt waar je de kruiden voor kunt gebruiken.

Ik heb geen verbeterpunten of tips

Riet Bus

Netjes opgelost door Green Gypsy, bezorgdienst bleef in gebreke.

Op nieuwsbrief (aanbieding) werd snel gereageerd en gecorrigeerd.

Nvt

Sandra Van den Hoogen

Prima levering, heerlijk kruiden, heb in tussen mijn favorieten!

Dukkah, gele curry toppers!

De maat van de potjes is veranderd, het is wel beter wat smaller, maar nu heb ik 2 maten door elkaar, die niet op elkaar passen. Wellicht ook een idee om hier een soort rekje voor te ontwerpen,... De maat van de potjes is veranderd, het is wel beter wat smaller, maar nu heb ik 2 maten door elkaar, die niet op elkaar passen. Wellicht ook een idee om hier een soort rekje voor te ontwerpen, zodat ze niet van elkaar af vallen.

Yvonne Smits

Prima, alleen duurde het lang voor ik het thuis had ontvangen. Omdat ik later zag dat het in Schiedam zit en ik in Hoogvliet woon. Had het dus beter zelf kunnen halen achteraf.

Hoe je alles kan gebruiken in de recepten.

Nvt

Fiezie

Jonge meiden die gekke dingen doen, anders dan het gewone. Wij houden daarvan en zien ook onszelf daarin, dus ook weer een inspiratiebron.

Altijd goede contacten ene. Zus doet commercieel de andere logistiek.

De marge voor de wederverkoop punten. Een stenen winkel kan hier niet van bestaan.

Marije Dévény

Mooie producten maar slecht bereikbaar en reageren niet op mail of bellen niet terug als ze dat wel tiezeggen

Mooie producten

Ik krijg maar geen antwoord op mijn vraag

Reactie Green Gypsy:

hoi Marije, Wat jammer dat je het zo ziet. We hebben inmiddels veelvuldig contact gehad waarbij wij hebben staan dat je twee keer belde. Misschien heb je meer gebeld?
Wat mail betreft hebben we...
Wat mail betreft hebben we op 5-11, 6-11, 7-11, 8-11, 20-11, 26-11 contact gehad. Alleen op 20-11 had ik je nog niet meteen geantwoord omdat ik je nog geen antwoord kon geven.
Jammer dat je het zo hebt ervaren.

Andrea Kreuk

Heel goed

Duidelijke omschrijving van de producten

Soms is de website wat traag

José Dentro

Bestelling beschadigd aangekomen

Goed product

Verpakking controleren voor verzending

Reactie Green Gypsy:

Goh Jammer dat je de schade niet bij ons hebt gemeld. Wij lossen nl elke klacht 100% op voor de klant. Maar ik heb apart een mail naar jou gestuurd over de zending zodat het alsnog opgelost wordt.