Zeer goed

snelle levering

Ingeborg

Supermakkelijk te bestellen en mooie product informatie. Snelle levering in een ingepakt cadeautje (zo leek t wel) met een smiley en een leuke tekst. Ik werd er helemaal blij van :)

Goede info en leuke verpakking , mooie sfeer neergezet

Renee van de Maat

Erg tevreden over de producten. Kruiden waren mooi ingepakt. Echt een cadeautje!

Goede communicatie, leuke verpakking, goed product

Ik dacht dat al jullie kruiden suikervrij waren (was mijn schuld want een aanname omdat ik in een blog had gelezen dat jullie zuikervrije chai hadden). Ik zie nu in de living la vida cocoa wel een... Ik dacht dat al jullie kruiden suikervrij waren (was mijn schuld want een aanname omdat ik in een blog had gelezen dat jullie zuikervrije chai hadden). Ik zie nu in de living la vida cocoa wel een soort suiker bevatten, ik had graag wat meer informatie bij het product gehad wat voor soort suiker dit is.

Astrid

Ik heb besteld en product is binnengekomen

Carla Alao

Order for the first time, for now everything ok!

De Proeftuin Someren

Prima, snelle levering, goede communicatie

Recepten op de site

Heerlijke pumpkin spice besteld, voor mijn pumpkin pie.

Als zeer prettig ervaren. Mooi product en lekker. Maar de uitstraling doet al heel veel. Ziet er luxe uit. Had het ook snel binnen

Mooie uitstraling

Nee geen

Super! Bestelling snel in huis en ook altijd leuk verpakt! Gewoon een cadeautje! De recepten op de website ook superfijn!

De samenwerking met andere, het enthousiasme hoe de producten zijn omschreven!