Maarten

Telefoonterreur. Elke dag maar blijven bellen. Kap er eens mee. Heb me al tig keer gemeld bij bel me niet register etc maar uit het niets al weken soms meerdere keren per dag.

Reactie Greenchoice:

Bedankt voor je bericht en vervelend dat je steeds gebeld wordt door ons. Ik raad je aan om een e-mail te sturen naar klachten@greenchoice.nl, die kunnen hier een melding van maken. Dit geld alleen... Bedankt voor je bericht en vervelend dat je steeds gebeld wordt door ons. Ik raad je aan om een e-mail te sturen naar klachten@greenchoice.nl, die kunnen hier een melding van maken. Dit geld alleen als je vanuit ons zelf gebeld wordt. Als je gebeld wordt door een andere instantie, dan kunnen wij daar helaas niks aan doen. Mijn excuses voor het ongemak. Groene groetjes Erwin

Renee

Na verhuizing en plaatsen van zonnepanelen gebeld om te vragen of deze ook waren aangesloten en alles goed ging. Volgens de klantenservice was alles goed gegaan en aangesloten. Nu half jaar later... Na verhuizing en plaatsen van zonnepanelen gebeld om te vragen of deze ook waren aangesloten en alles goed ging. Volgens de klantenservice was alles goed gegaan en aangesloten. Nu half jaar later blijkt dat niet zo te zijn. Gesprek van toen is helaas niet meer terug te luisteren, gesprek log van toen onvolledig en niet met zekerheid te zeggen of de collega dat ook zo heeft bedoeld. Medewerker gaf aan dat het onze schuld is, pech en einde gesprek. Waardeloos geholpen!! Fout door hun gemaakt, maar komen niet met een oplossing of compensatie. Doe het niet!! Ga ergens anders heen!!!

Reactie Greenchoice:

Bedankt voor je bericht. Wat vervelend om te lezen dat er aantal fouten zijn gemaakt. Waren de zonnepanelen door ons geplaatst? Als dit zo is, dan kan u contact opnemen met ons via 085-7820051 of... Bedankt voor je bericht. Wat vervelend om te lezen dat er aantal fouten zijn gemaakt. Waren de zonnepanelen door ons geplaatst? Als dit zo is, dan kan u contact opnemen met ons via 085-7820051 of advies@greenchoicezon.nl. Verder kan ik helaas dat gesprek niet goed praten, maar dit is zeker niet de bedoeling geweest, mijn excuses daar voor. Groene groeten Erwin

Voigel

Ik ben jaren klant geweest bij Greenchoice. Dit jaar wilde ik niet ingaan op het aanbod van Greenchoice, sindsdien wordt ik telefonisch geterroriseerd door Greenchoice, dagelijks diverse keren.

René Thans

Altijd correcte en relevante info.

Reactie Greenchoice:

Bedankt voor je mooie review. Wat top om te lezen dat je tevreden met ons bent! Op nog vele jaren een samenwerking! Groene Groetjes Erwin

thecla dekkers

Waardeloze bezetting van telefooncentrale. Bijna 1 uur in de wacht gestaan. Als de service verder ook zo traag is …….

Reactie Greenchoice:

Bedankt voor je review en erg vervelend dat je het idee hebt dat wij een trage service hebben, dit is zeker niet de bedoeling. Het is momenteel erg druk bij ons vanwege de tariefwisseling in... Bedankt voor je review en erg vervelend dat je het idee hebt dat wij een trage service hebben, dit is zeker niet de bedoeling. Het is momenteel erg druk bij ons vanwege de tariefwisseling in oktober. Je kan en mag ons ook een app sturen, deze worden de zelfde dag opgepakt. Groene groeten Erwin

Dennis

Ik probeerde over te stappen naar greenchoice. Contract lieten ze pas 3 weken na het verlopen van mijn contract ingaan. Bericht gestuurd dat ik hem eerder wou laten ingaan. Ze zouden binnen 5... Ik probeerde over te stappen naar greenchoice. Contract lieten ze pas 3 weken na het verlopen van mijn contract ingaan. Bericht gestuurd dat ik hem eerder wou laten ingaan. Ze zouden binnen 5 werkdagen reageren. Iedere week dat ze mijn
contract later in laten gaan kost mij meer dan 15 euro. Na 6 werkdagen nog niks gehoord. Als de service naar nieuwe klanten al zo slecht is, geeft dat geen goed gevoel als ik straks klant ben.

Reactie Greenchoice:

Bedankt voor je review en wat vervelend dat je contract pas later in kan gaan. Ik raad je aan als er dringend iets geregeld moet worden om telefonisch contact op te nemen met ons. Dit kan op nummer... Bedankt voor je review en wat vervelend dat je contract pas later in kan gaan. Ik raad je aan als er dringend iets geregeld moet worden om telefonisch contact op te nemen met ons. Dit kan op nummer 010-4782326. Je kan ook ons een app sturen op dit nummer, deze berichten worden de zelfde dag opgepakt en verwerkt. Groenen groeten Erwin

Ronald

Ik werd s'avonds gebeld, ik lag te slapen

Reactie Greenchoice:

Bedankt voor je review. Wat vervelend om te lezen dat je gestoord bent in je slaap. Mijn excuses voor het ongemak. Vriendelijke groet Erwin

Klant van Greenchoice sinds 2012

Zeer slecht veranderd. Ik ben klant geworden om het groene karakter van de organisatie. Samen verduurzamen, co2 compensatie met bossen, etc. Inmiddels straft green choice het opwekken van groene... Zeer slecht veranderd. Ik ben klant geworden om het groene karakter van de organisatie. Samen verduurzamen, co2 compensatie met bossen, etc. Inmiddels straft green choice het opwekken van groene energie harder af dan concurrentie op fossiele stroom/energie. Beschamend! Minder dan een halve ster kan ik helaas niet geven, en ik heb spijt dat ik vrienden in het verleden naar green choice heb doorverwezen. Kennelijk heeft green choice na de overname elke vorm van fatsoen en ideologie over boord gegooid . Jammer en beschamend. Als het beleid niet aangepast gaat worden ben ik weg. Dat betreur ik. Daarmee komt de verplichting voor mijn opgebouwde co2 compensatie dmv aangekocht bos te vervallen. Blijkt dus ook een wassen neus. Greenchoice is niet meer het verduurzamende bedrijf wat het ooit was. Trap er niet in. Green choice is dezelfde zwarte fossiele energie maffia als de rest. Maffia. Maar dankzij de sterke lobby grijpt niemand in. Dwingt ook niemand energiemaatschappijen tot het opslaan van duurzaam opgewekte energie. En bedrijven als green choose, waar je dat van verwacht, sluiten zich liever aan bij de energie maffia. Dat levert kennelijk meer geld op. Green choice, groene belofte, empty promises. Ik raad green choice aan om of het beleid te herzien, of haar naam. Ik raad klanten aan om net als ik weg te gaan als er niks veranderd bij black smoke… green choice bedoel ik.

Theo Visser

Belterroristen