Herman Haasnoot

Greenchoice kent één groot nadeel. En dat is dat je bij een nota waarbij je geld terug krijgt vier tot zes weken moet wachten op je geld. Greenchoice betaalt namelijk alleen op de tiende van de... Greenchoice kent één groot nadeel. En dat is dat je bij een nota waarbij je geld terug krijgt vier tot zes weken moet wachten op je geld. Greenchoice betaalt namelijk alleen op de tiende van de volgende maand bedragen uit die klanten tegoed hebben. Neem dit mee in je overwegingen.

Beste Herman,
Beste Herman,
We kunnen ons voorstellen dat je graag sneller je geld terugkrijgt. Het helpt misschien om te weten dat we met deze werkwijze administratiekosten besparen en daarmee de vaste leveringskosten voor klanten laag kunnen houden.
Overigens geldt deze termijn ook voor te incasseren bedragen. Dus ook als er iets betaald moet worden aan ons, heb je ruimer de tijd.

heer

Slecht, je hebt een vraag en daar mail je over en je hoort er niks meer van, geen enkele reactie..

Reactie Greenchoice:

We lopen momenteel erg achter met de beantwoording van e-mail, excuses daarvoor. We gaan je e-mail zeker nog beantwoorden, maar als je sneller een reactie nodig hebt, kun je je vraag ook via... We lopen momenteel erg achter met de beantwoording van e-mail, excuses daarvoor. We gaan je e-mail zeker nog beantwoorden, maar als je sneller een reactie nodig hebt, kun je je vraag ook via Whatsapp (+31104782326) of via de chat op onze website stellen. Bellen mag natuurlijk ook (010 478 23 26).

Tim Keybek

Slecht, laatste maand 80 euro meer moeten betalen aan de energie kosten en de verklaring wordt gegeven dat het de belastingen zijn. Wel apart aangezien we een maand ervoor precies hetzelfde... Slecht, laatste maand 80 euro meer moeten betalen aan de energie kosten en de verklaring wordt gegeven dat het de belastingen zijn. Wel apart aangezien we een maand ervoor precies hetzelfde verbruikt hebben en dan nu in een keer 80 euro meer moeten betalen voor alleen belastingen (hebben een vast contract). Ook nog verlengd vanaf volgende maand met alleen de keuze om weer een vast contract te gaan. Verteld iemand nu via de telefoon dat als we niks hadden gedaan we een variabel contract zouden krijgen (wat we eigenlijk ook wilde)

Beste Tim,
Beste Tim,
Om variabele tarieven te hebben, hoef je inderdaad niets te doen. Alleen wanneer je tarieven vast wilt zetten, is een handeling nodig. Dat was jou dus niet duidelijk, begrijpen we uit je review. We vinden het geen probleem om je contract om te zetten naar variabele tarieven. Je kunt hierover contact opnemen met ons via 010 747 02 22 en verwijzen naar deze recensie en mijn reactie daarop. We kunnen dan ook gelijk kijken hoe het zit met die €80 extra.

Normale zakelijke relatie.

heer ajh vd Bos

Heel prettig

Lydia

Je kunt via de Greenchoice-app dagelijks bijhouden hoeveel je verbruikt. Voor mij is dat een stimulans om wat creatiever en zuiniger te zijn met mijn dagelijks energieverbruik.

mevrouw Guichelaar

Alles werd keurig geregeld

Goede informatie over energieverbruik

heer

Het voornaamste contactpunt van mij als klant is jullie app. Veel van mijn waardering hangt dus daar vanaf. Ik denk dat die app nog wel beter kan, op meerdere fronten. Eneco vond ik bijv best een... Het voornaamste contactpunt van mij als klant is jullie app. Veel van mijn waardering hangt dus daar vanaf. Ik denk dat die app nog wel beter kan, op meerdere fronten. Eneco vond ik bijv best een mooie stap hebben gezet in energie disaggregatie. Daardoor kunnen ze specifiek besparingsadvies geven en heb ik meer het gevoel dat ze me helpen. Bij jullie is het toch meer “ik heb elektriciteit en gas en het is duurzaam”. Prima, maar verder niet heel bijzonder. Al die bomen en extra initiatieven spreken mij niet aan en hebben een hoog geitenwollen sokken gehalte.