L. Van Zon
Goed bedrijf en fijne service. Staan je goed telefonisch en via de mail te woord wanneer je vragen hebt. Snelle bezorging en mooie producten.
Snelle levering. Aszuiger maakt minder herrie dan mijn vorige, een Powerplus.
Snel goede service. Vriendelijke mensen
Snelle levering en een scherpe prijs
Prima service en assortiment
Snel en correct geleverd
Duidelijke site en snelle levering!
Snelle levering, top materiaal
Top geholpen door Wessel Adriaansen via de chat. Vlot, snel en realistisch. Ik zou deze partij zeker aanbevelen.
Perfect geleverd wat was afgesproken.
Ze hebben vaak scherpe aanbiedingen. Soms onduidelijkheid waar je in het bestelproces na betalen zit maar reageren snel en duidelijk per mail. Ze denken dan ook met je mee in oplossingen. Dat vind ik belangrijk voor een bedrijf.
Prima oogelost na verkeerde levering! Zeer klantvriendelijk!
groot assortiment
Goed product en snelle leverong
GreenEggTotaal verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
GreenEggTotaal heeft de volgende resultaten bereikt:
GreenEggTotaal
Leerlooierij 11
4651 SM Steenbergen
Snelle levering. Aszuiger maakt minder herrie dan mijn vorige, een Powerplus.
Snel goede service. Vriendelijke mensen
Snelle levering en een scherpe prijs
Prima service en assortiment
Snel en correct geleverd
Duidelijke site en snelle levering!
Snelle levering, top materiaal
Perfect geleverd wat was afgesproken.
Prima oogelost na verkeerde levering! Zeer klantvriendelijk!
groot assortiment
Goed product en snelle leverong