Goede service.

Dat jullie de dozen recyclen.

Super

Alles duidelijk en overzichtelijk

Zeer goed

Heel snel en heel vriendelijk en informeel antwoorden op mails. Ik bedoel hiermee; ik ben een particulier en de toon is juist, het is niet te stijf en onpersoonlijk zoals zo vaak gebeurd. Heel snel en heel vriendelijk en informeel antwoorden op mails. Ik bedoel hiermee; ik ben een particulier en de toon is juist, het is niet te stijf en onpersoonlijk zoals zo vaak gebeurd.
Supersnelle levering, daar kunnen wij hier in België nog veel van leren ;)

Positief

Ida van der Burgh

Goed!

Ruim assortiment, snelle levering en fijne verpakkingswijze (niet onnodig veel plastic).

Yinspire NL

Heel blij met de nieuwe, snel geleverde Riess omeletpan. Ik zocht al een tijdje naar een duurzame pan en deze heeft ook nog eens een leuk kleurtje. Ik werd op geen jump geattendeerd duur Eco Mama en... Heel blij met de nieuwe, snel geleverde Riess omeletpan. Ik zocht al een tijdje naar een duurzame pan en deze heeft ook nog eens een leuk kleurtje. Ik werd op geen jump geattendeerd duur Eco Mama en het is inderdaad een goeie klantervaring.

Snelle levering en duidelijk communicatie. Producten zijn voornamelijk duurzaam en gericht op de "bewuste" kok of thuis gebruiker.

Steeds correcte en snelle service

Heel klantvriendelijk en gepersonaliseerde aanpak!

Snelle service! Top materiaal!

Goede en snelle service.