Evelien

Snelle verzending. Kwalitatief goede producten.

Hergebruik materiaal waarin de producten verzonden worden.

Green Jump heeft leuke artikelen. Dit keer miste ik een artikel bij de bestelling.

Goede afhandeling toen de aflevering niet klopte. Vriendelijk aan de telefoon en bericht via de mail.

Reactie Greenjump.nl:

Dank je wel voor de review en vervelend dat je een product mistte, ik ben blij te horen dat het netjes is opgelost. Groetjes, Manon

Okay

Hergebruikte dozen om te verzenden. GOED BEZIG. :)

Prima, mooie site, goede producten en snelle levering.

Het gehele concept, goede producten

G.M. Biebow

Eerst bij Greenjump kijken voor (alternatieve) artikelen, niet altijd goedkoop maar wel van zeer goede kwaliteit.

Reactie Greenjump.nl:

Dank je wel voor de tip en voor het invullen van de review. Groeten, Manon

Esther

Heel goed. Ruim assortiment, snelle levering, mooie producten

Het assortiment. In de categorie duurzaam een van de meer completere webwinkels

Marie

Goede sfeer op de site door goede toegankelijke teksten zonder poespas. Je proeft de ambitie terwijl je leest, zonder dat er een belegen sfeertje overheen hangt. Dan denk ik, hier wil ik bij horen.

Ina

Supergoed. Duidelijke website, snelle levering en geweldige klantenservice!

Je winkelwagen blijft bewaard, erg prettig!
Klantenservice die direct reageert zelf in het begin van de avond.

Zeer slecht. Pakket zou zaterdag tussen 15.00 en 17 uur bezorgt worden. Ik was thuis en bezorger is NIET aan de deur geweest maar geeft wel aan er te zijn geweest. ERG KLANTONVRIENDELIJK!

Bestellen ging vlot en was duidelijk. Zou snel bezorgt worden naar bezorger deed zijn werk NIET goed.

Reactie Greenjump.nl:

Goedemorgen, wat supervervelend dat PostNL niet zaterdag volgens afspraak heeft bezorgd. Ik zie dat het pakje nu op maandagmiddag is afgeleverd en dat u het ontvangen heeft, Mocht dat niet zo zijn,... Goedemorgen, wat supervervelend dat PostNL niet zaterdag volgens afspraak heeft bezorgd. Ik zie dat het pakje nu op maandagmiddag is afgeleverd en dat u het ontvangen heeft, Mocht dat niet zo zijn, mail ons dan nog even op klantenservice@greenjump.nl dan gaan we er achteraan.