8 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox89% beveelt GrillzShop.nl aan!

7.6/10
7.8/10

Samantha De Groot

Geweldig

Goed te bereiken! Denken en helpen mee

Van de Laar

Prima ervaring. Alles volgens afspraak geleverd.

Nvt
Unieke producten (InstantSmile) met goede gebruiksomschrijving. Levering volgens afspraak.

Mullink

Leuk items voor een leuke prijs. Snelle levering!

Uitgebreide informatie op website, incl. filmpjes en instructie

R

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Wat een lawaai kwaliteit, voor deze prijs natuurlijk geen verwachting maar dit is wel heel droevig

Nope

Antwoord GrillzShop.nl

Goedemorgen, We lazen net nog eens uw negatieve review over de bij ons aangekocht Gouden HipHop Grillz. De door ons geleverde items worden geleverd door een gerenommeerde fabrikant die tienduizenden items over de hele wereld verkoopt. Het product wordt doorgaans met veel enthousiasme ontvangen. Dit is het beste dat er in deze prijsklasse te krijgen is. Wat was uw probleem? We horen het graag. Mvg, Grillzshop.nl

Geantwoord op

Joel

Positieve ervaring. Het bestelde product was helaas incompleet bezorgd, maar de webshop reageerde snel en stuurde dezelfde dag nog een nieuwe levering. Eerste verpakking mocht milieuvriendelijker, maar gelukkig was het tweede pakket wel in envelop formaat. Ik raad de webshop aan!

Zie hierboven.

Tt

Sterk gedrag kerelsss snelle levering live volgen en shit next leven dingen top kwaliteit pp

Wellou
Live volgen

Faking hoerezone oplichterss

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Super jammer hoe je door de klantenservice wordt geholpen. Mijn grill paste niet en tegen mij werd gezegd dat ze hier niks aan konden doen en dat geld teruggeven ook niet kan. Mijn vriend heeft een minuut later gebeld en hij werd meteen vriendelijk geholpen en er werd geprobeerd om het geld terug te krijgen. Als hij niet had gebeld, had ik geen kans gehad om mijn geld terug te krijgen. Slechte klantenservice.

Verbeter de klantenservice.

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Verwijdert slechte reviews op hun website. Had een slechte review gegeven voor een product, is offline gehaald. Geen wonder dat er alleen positieve reviews op de website zelf staan... manipulatie!

Kevin

Postnl had me pakket niet verzonden GrillzShop had een tweede verstuurd nettjes ontvangen de eerste bestelling pas paar dagen later ontvangen ze helpen je goed daar zeker een aanrader om hier te bestellen en tevens mocht ik de eerste bestelling ook gewoon houden ik zeg TOP SERVICE!!!!

anonymous

Eerste keer kleine probleempjes met het aanpassen maar na een goede klante service met goede en vriendelijk antwoord werd dit opgelost

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Het product dat ik besteld had, de one size fits all grill, leverde totaal niet wat het garandeerde. De review over het product die ik op de site zelf gezet had is ook verwijdert en niet doorgekomen zodat het product als extreem goed gezien wordt door de mensen die op de site terecht komen. Ook is klantenservice, hoe snel ze ook reageren, niet geheel klantvriendelijk en heeft zelf een neerbuigende toon naar mensen.

Snel reagerende klantenservice.

SterSterSterLege sterLege ster

Op zondag besteld voor 22uur & pas dinsdag binnen gekregen En beetje jammer het is exact dezelfde grill als ik voor €9;99 bij wish kan bestellen en ook had gedaan Vandaar ik het weet ,zelfs verpakking is het zelfde Dus ja voel me genaaid , dag zakgeld dacht zou betere krijgen dan ik al had van wish

DDM Productions

snelle service, op en top te vreden.

Service

AZ

Het iets besteld kan niet meer annuleren Moet binnen 1 uur! Waardeloos

Nvt

GrillzShop.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

GrillzShop.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8/10
  • checkEerste review geschreven op 2 oktober 2012

GrillzShop.nl

GrillzShop.nl de online winkel voor: gangsta grillz, armbanden, horloges, kettingen, hangers, oorbellen, ringen, accessoires, InstantSmile en veel meer.

Bouwdriest 18

3831 PD Leusden

7.6/10
7.8/10

Samantha De Groot

Geweldig

Goed te bereiken! Denken en helpen mee

Van de Laar

Prima ervaring. Alles volgens afspraak geleverd.

Mullink

Leuk items voor een leuke prijs. Snelle levering!

Uitgebreide informatie op website, incl. filmpjes en instructie

Kevin

Snel reagerende klantenservice.

SterSterSterLege sterLege ster

DDM Productions

snelle service, op en top te vreden.

Service

AZ