8.1 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox89% beveelt Gripp aan!

Functies
Gebruiksgemak
Klantenondersteuning

Ambitie aan Zet

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Na jarenlang klant te zijn geweest bij Gripp, zie ik me genoodzaakt mijn ervaringen te delen als waarschuwing voor potentiële nieuwe klanten. Onverwachte prijsverhogingen Wat begon met een redelijk tarief van €25 is zonder deugdelijke onderbouwing verhoogd naar €85. Ironisch genoeg werd mij verteld dat ik nog steeds genoot van een "persoonlijke korting" van €152. Deze drastische prijsverhoging was voor mij een signaal om op zoek te gaan naar een alternatief. Problemen bij migratie en dataportabiliteit Bij mijn vertrek verzocht ik om een auditfile, essentieel voor eventuele belastingcontroles over voorgaande jaren (2012-2022). Na lang wachten bleek Gripp niet in staat deze te leveren, met als verklaring dat ze "in het verleden nooit een echt boekhoudpakket zijn geweest". Dit terwijl ze zich wel als zodanig hebben gepresenteerd en ik hen al die jaren voor deze functie heb gebruikt. Gebrekkige klantenservice Op mijn formele klacht van 7 januari ontving ik slechts een ontvangstbevestiging. Een inhoudelijke reactie is tot op heden uitgebleven, wat mijn zorgen over hun professionaliteit verder versterkt. Conclusie Ondanks de aantrekkelijke beloftes blijkt Gripp in de praktijk een onbetrouwbare partner. Het gebrek aan transparantie over prijsverhogingen, de onmogelijkheid om cruciale boekhoudkundige gegevens te exporteren, en de gebrekkige reactie op klachten maken dat ik anderen moet waarschuwen. Bedenk goed dat wat u vandaag gebruikt, over 10 jaar ontkend kan worden als kerndienst van het bedrijf, met alle gevolgen van dien voor uw administratieve verplichtingen.

Bosch

Slecht.

EBC Nederland

SterSterSterLege sterLege ster

Beste Gripp, mijn ervaring is goed. Helaas met wat updates zijn er een paar functies verloren gegaan, waardoor het omgaan met Gripp gebruiksonvriendelijker is geworden.

Circa Twee B.V.

Fijn overzichtelijk pakket

Wardtaal

We krijgen steeds meer een completer overzicht van de hele organisatie!

Schildersbedrijf F. Klaassen & Zn.

te uitgebreid voor mij maar goed naar m'n eigen hand te zetten. klantenservice is altijd goed en dat is zoooo fijn.

Prosos B.V.

SterSterSterHalve sterLege ster

We kunnen veel kwijt, willen heel graag meer op ons bedrijf gericht eens overleggen, maar contact loopt niet altijd even 'klantvriendelijk'

Digital KIXX

Goed. Alles werkt naar behoren en regelmatig updates.

VBC advies

Een aantal jaar geleden met succes overgestapt naar Gripp. De datamigratie verliep zonder problemen en het team was snel gewend aan de werkwijze en de interface.

Joris

Projectmanagament

M. Verstegen B.V.

SterSterSterHalve sterLege ster

Op zich een erg gebruikersvriendelijk programma, erg vervelend dat er geen kasboek is waar rechtstreeks in geboekt kan worden!

Thijs architecten

Met Gripp werken we een stuk efficiënter. Veel mogelijkheden, goede service.

Filmding BV

SterSterLege sterLege sterLege ster

De functionaliteiten zijn heel fijn en voegen toe dat we goed inzicht hebben. De Helpdesk is heel klantgericht en helpt snel en slagvaardig. De snelle groei heeft het bedrijf wel rigide gemaakt. Begrijpelijk, maar waar er eerst aandacht was voor de individuele situatie, moet je als bedrijf nu maar zien aan te passen aan de structuur van Gripp en de agenda van Gripp. Voorbeelden zijn gesloten voor lunch (dat is voor mij het moment dat ik tijd heb om van mijn corebusiness af te wijken), meedenken in klantpanel kan alleen vrijdagmiddag tussen x-y... maar dan kan ik niet. Marcel zegt dingen toe en komt ze niet na... er zijn dus heel wat verbeteringen te noemen.

Antwoord Gripp

Beste Andre, wat vervelend dat je een slechte ervaring hebt gehad met Gripp. Ik begreep dat Marcel intussen contact heeft opgenomen en dat er (deels) een oplossing gevonden is. We zullen je feedback meenemen, dat helpt ons zeker met het optimaliseren van zowel onze tool als onze service. Mochten er in de tussentijd nog andere punten zijn dan kun je die altijd doorsturen naar support@gripp.com.

Geantwoord op

Pi liftconsultants

SterSterSterSterLege ster

Gripp werkt voor ons bedrijf prima, maar denk wel dat er meer gebruiksmogelijkheden die nuttig kunnen zijn en waar wij nog geen gebruik van maken

Street Graphics

Overzichtelijk en praktisch.

Gripp verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Gripp heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.1/10
  • checkEerste review geschreven op 4 maart 2021

Gripp

Opgericht in 2007 als maatwerk-softwarebedrijf Actinum, en nu uitgegroeid tot Gripp met één duidelijke missie: bedrijfsoftware maken die simpel, gebruiksvriendelijk, krachtig en betaalbaar is!

Functies

EBC Nederland

Circa Twee B.V.

Fijn overzichtelijk pakket

Wardtaal

We krijgen steeds meer een completer overzicht van de hele organisatie!

Schildersbedrijf F. Klaassen & Zn.

Prosos B.V.

Digital KIXX

Goed. Alles werkt naar behoren en regelmatig updates.

VBC advies

Joris

Projectmanagament

M. Verstegen B.V.

Thijs architecten

Met Gripp werken we een stuk efficiënter. Veel mogelijkheden, goede service.

Filmding BV

SterSterLege sterLege sterLege ster