Krikke
- 3.5
- Advies
- 4
- Geleverde dienst
100% beveelt Groene Hart Woningontruiming aan!
100% beveelt Groene Hart Woningontruiming aan!
Zeer goed
Onze ervaring was heel positief. De gehele procedure verliep van begin tot eind uiterst professioneel en efficiënt.
Zeer deskundig en vriendelijk tegen een schappelijke prijs,
Men wilde ons liever niet aanwezig. Bleek later geen probleem. Veel sneller klaar dan ingeschat van te voren Dat was fijn.
Matig
Uitstekend
Goede ervaring met Groene Hart Woningontruiming
Keurige behandeling, zowel het kennismakingsgesprek als de ontruiming werden goed verzorgd.
Goede ervaring
Tevreden met de afgesproken diensten
Perfecte ontzorging door Ruben met zijn team bij een ontruiming van appartement van overleden moeder.
Heel prettig bedrijf en kundige, vriendelijke eigenaar.
prettige mensen en uitstekend werk geleverd
Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening, ze werken efficiënt en laten het huis netjes achter.
Groene Hart Woningontruiming verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Groene Hart Woningontruiming heeft de volgende resultaten bereikt:
Uitstekend
Goede ervaring met Groene Hart Woningontruiming
Goede ervaring
Tevreden met de afgesproken diensten
Heel prettig bedrijf en kundige, vriendelijke eigenaar.
prettige mensen en uitstekend werk geleverd
Groene Hart Woningontruiming heeft de volgende resultaten bereikt: