Goede en de8skundige begelijding .

bij rugproblemen

Als iemand mij zou vragen naar een behandelaar

Fijne contacten, goede behandeling

Kevin

Goede behandeling en goede therapeut, zowel fysiek als mentaal een grote steun over de afgelopen 2 jaar. Dikke pluim voor Guus

Kundige behandeling

zeer kundig

kundig

Prettig en open. Behandeling is echt gericht op herstel, niet op zoveel mogelijk behandelingen.

Vriendelijk, adequaat, kennis van zaken, luistert goed en punctueel met afspraken

Zeer goed en fijn bedrijf met geweldige mensen en service

Eigenlijk altijd , er zijn altijd wel verbetering te doen van daar een 8 ik ben goed te vreden

Robert Schellekens

Goede en deskundige fysiotherapeut die variatie in de oefeningen brengt en mij heel goed kan motiveren

Nicolw

Begrip en duidelijke uitleg, altijd wel een mogelijkheid om op korte termijn een afspraak te maken.

Kundigheid en klantgerichtheid Tevens als ik geweest ben, zijn mijn klachten aanzienlijk minder

Fysiotherapie Van Gerven verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Fysiotherapie Van Gerven heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 23 september 2020

Fysiotherapie Van Gerven

We zijn een fysiotherapiepraktijk met een enthousiast team van medewerkers, waar kwalitatief hoogwaardige zorg, gezonde levensstijl en goede communicatie tussen therapeuten en patiënten hoog in het vaandel staan! In juli 2014 hebben we onze HKZ certificering behaald, waar we als Fysiotherapiepraktijk Van Gerven trots op zijn. Hiermee hebben we bewezen dat we kwalitatief hoogwaardig en doelmatig werken, zodat de patiënt de beste zorg kan verwachten.

Vondelstraat 15

5691XA Son

Goede en de8skundige begelijding .

bij rugproblemen

Als iemand mij zou vragen naar een behandelaar