Stevige goede behandeling , luisteren naar je en zijn helder en duidelijk. Supercservice als je snel terecht moet
Na duidelijke vragen en overleg over de behandeling ben ik goed behandeld. Ervaar het zelf als prettig als er kordaat word behandeld.
Hij is heel toegankelijk en prettig in de gesprekken
Zij is kundig, geduldig en begripvol
Zal hem zeker aanbevelen. Rustige deskundige behandelaar/begeleider die bij een sporttrauma voor een goede behandling kan zorgen. Ervaring is er alleen bij mij vanuit mijn traumasituatie....Zal hem zeker aanbevelen. Rustige deskundige behandelaar/begeleider die bij een sporttrauma voor een goede behandling kan zorgen. Ervaring is er alleen bij mij vanuit mijn traumasituatie. Eindsituatie is bij mij knieoperatie. Versterkende spieroefeningen zullen zeker bijdragen aan beweging met knieprothese.
Fijne therapeut, niet te flauw, voel me erg op mijn gemak en durf dus ook de behandeling aan hem over te laten, hij is de deskundige.
My physiotherapist is very patient and professional, responsible and respected to my issues.