Heel vriendelijk, kundig, duidelijke uitleg wat hij deed. Aangezien de fysiotherapeut zelf met zijn soort behandeling niet kon bereiken wat gewenst was, stuurde hij mij door naar de... Heel vriendelijk, kundig, duidelijke uitleg wat hij deed. Aangezien de fysiotherapeut zelf met zijn soort behandeling niet kon bereiken wat gewenst was, stuurde hij mij door naar de sportfysiotherapeut bij son sport.

Guus is een toegankelijke, rustige fysio met gevoel voor humor. Hij is duidelijk over wat hij doet en over wat ik thuis kan doen.

Marjon Roovers

Het serieus nemen, weten waar hij over praat, mij betrekken bij hoe en wat en mij mee laten denken. Een begripvol luisterend oor, ook samen kunnen lachen. De manier waarop hij mij kan geruststellen... Het serieus nemen, weten waar hij over praat, mij betrekken bij hoe en wat en mij mee laten denken. Een begripvol luisterend oor, ook samen kunnen lachen. De manier waarop hij mij kan geruststellen als ik iets wilde weten etc. Een fijne jonge man die weet waar hij over praat en mij heel veel vertrouwen geeft en aanmoedigt om nog verder te gaan. Een dikke 10!

Hanneke Gerrits

Maakt makkelijk contact, prettig in omgang en is zeer deskundig

Goed luisteren naar je en je wordt serieus genomen.

Renee van der Plas

Vriendelijk, kundig, fijn in contact, informatief, ontspannen, tijdnemend en herinnert privé situatie zoals naam kind, beroep etc. Topper

Als iemand een fysiotherapeut nodig heeft jullie hebben alle disciplines in huis