Zijn kennis en ervaring En de door hem op de juiste wijze van masseren

Communicatief prima Behandelwijze prima echt aandachtig en voelt en behandeld effectief Betrokkenheid prima

Kundig en aandacht voor de patiënt

Duidelijke uitleg. Vriendelijk. Vakkundig

Serieus genomen met mijn klacht

SterSterSterSterLege ster

Vooral bij mensen die twijfelen.

Wordt serieus met klachten omgegaan. Zeer vriendelijk en klantgericht.

Tineke maakt op een fijne manier contact met het kind en zorgt voor een erg ontspannen sfeer. Daarnaast weet ze goed in te spelen op alle activiteiten en daarnaast toch te zorgen dat er gewerkt wordt aan herstel.

Peggy Valkenburg

Zw luistert goed en geeft duidelijkheid. Goede adviezen en hulp.

Net als bij mijn eerdere sessies: een duidelijk beeld vd behandeling en de verwachtigen, het is fijn om ook de details te horen, bijv. over spiergroepen en (over)belasting.

Ilona Debie

Goede uitleg, advies, behandeling en ruimte om afspraken te plannen in de tijd dat voor mij mogelijk is.

Als mensen naar dry needling vragen

Het serieus genomen worden en samen kijken wat ik kan doen en wat de fysiotherapeut kan betekenen zodat mijn lichamelijke klachten minder worden en verdwijnen.

Ton Belien

Groot empathisch vermogen en kundig

Zeer professioneel, to the point, goede adviezen waarmee je vooruit kunt. Niet onnodig doorbehandelend. Klantgericht en vriendelijk.

Groepspraktijk fysiotherapie van Gerven verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Groepspraktijk fysiotherapie van Gerven heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 23 september 2020

Groepspraktijk fysiotherapie van Gerven

We zijn een fysiotherapiepraktijk met een enthousiast team van medewerkers, waar kwalitatief hoogwaardige zorg, gezonde levensstijl en goede communicatie tussen therapeuten en patiënten hoog in het vaandel staan! In juli 2014 hebben we onze HKZ certificering behaald, waar we als Fysiotherapiepraktijk Van Gerven trots op zijn. Hiermee hebben we bewezen dat we kwalitatief hoogwaardig en doelmatig werken, zodat de patiënt de beste zorg kan verwachten.

Vondelstraat 15

5691XA Son

Zijn kennis en ervaring En de door hem op de juiste wijze van masseren

Kundig en aandacht voor de patiënt

Duidelijke uitleg. Vriendelijk. Vakkundig

Serieus genomen met mijn klacht

SterSterSterSterLege ster

Vooral bij mensen die twijfelen.

Wordt serieus met klachten omgegaan. Zeer vriendelijk en klantgericht.

Peggy Valkenburg

Zw luistert goed en geeft duidelijkheid. Goede adviezen en hulp.

Ilona Debie

Als mensen naar dry needling vragen