Prima fysiotherapeut.
Alles was prima, begeleiding, oefeningen en omgang
Zeer serieus en goed advies
Kundig, betrokken, prettig in zijn aanpak. Ik voel me er zeer op mijn gemak.
Mensen met verstand van mensen. Waar je ook voor komt, er staat altijd wel iemand klaar die je serieus neemt en probeert met alle macht jouw te helpen. Menselijk en gemoedelijke sfeer. Medewerkers zijn beleefd en vrolijk. Iets wat ik heel belangrijk vindt. Want je kunt nog zo’n talent zijn, een chagrijn aan je bed….daar wordt niemand vrolijk van!! Dus dikke pluim voor iedereen en deze ronde Ronald bedankt vd goede zorgen!! Top!! Houdoehhhh en tot ziens:)
Goede en de8skundige begelijding .
bij rugproblemen
Als iemand mij zou vragen naar een behandelaar
Fijne contacten, goede behandeling
Goede behandeling en goede therapeut, zowel fysiek als mentaal een grote steun over de afgelopen 2 jaar. Dikke pluim voor Guus
Kundige behandeling
zeer kundig
kundig
Prettig en open. Behandeling is echt gericht op herstel, niet op zoveel mogelijk behandelingen.
Fysiotherapie Van Gerven verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Fysiotherapie Van Gerven heeft de volgende resultaten bereikt:
Fysiotherapie Van Gerven
Vondelstraat 15
5691XA Son
Prima fysiotherapeut.
Alles was prima, begeleiding, oefeningen en omgang
Zeer serieus en goed advies
Kundig, betrokken, prettig in zijn aanpak. Ik voel me er zeer op mijn gemak.
Goede en de8skundige begelijding .
bij rugproblemen
Als iemand mij zou vragen naar een behandelaar