Nico van Delft
- graag mee te winkelen
- Product of service:
- Benz met kussen
goed
Snelle levering. Goede kwaliteit!
Hele goede kwaliteit honden bench gekocht voor een prima prijs.
Prima, bestellen gaat makkelijk en pakket wordt snel geleverd
Geweldig bedrijf
Fijn telefonisch contact. Goed advies en onze wensen werden direct opgepakt. Fijn!
Het product is zoals omschreven, alle info staat op de website. Super snelle levering en in het echt is het hok wat ik bestelde nog leuker en mooier! De konijnen zijn er blij mee!
Snel en duidelijk reagerende klantenservice en de ontvangen krabpaal Kitty was helemaal prima! Ik heb deze gebruikt om mijn bestaande krabpaal uit te breiden en dat is goed gelukt.
Duidelijke informatie op de website en snelle levering. Het kippen schuilhok wat we hebben besteld is van goede kwaliteit.
Mooi en degelijk verblijf voor onze Konijnen
Correct zoals " het hoort".
Super op alle vlakken!
Goed !
GrootPlezier.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
GrootPlezier.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
GrootPlezier.nl
Oostpolderweg 2
4413 NN Krabbendijke
goed
Snelle levering. Goede kwaliteit!
Hele goede kwaliteit honden bench gekocht voor een prima prijs.
Prima, bestellen gaat makkelijk en pakket wordt snel geleverd
Geweldig bedrijf
Mooi en degelijk verblijf voor onze Konijnen
Correct zoals " het hoort".
Super op alle vlakken!
Goed !