Rinée

Erg fijngeholpen, er wordt met je meegedacht.

Kwaliteit, goeie afwerking, vakkundige mensen in dienst, vriendelijk

Telefonisch contact bij / voor aflevering kan beter

Van de Guchte

Zeer tevreden. Duidelijke site, mooie producten en goede prijs-kwaliteit verhouding.

Duidelijk, overzichtelijk

Misschien datum (/uur) af spreken met de klant in geval van een grote levering. Wij waren niet thuis op de dag van de levering, heb wel afspraken kunnen maken met de bezorger.

Harrie

Goef

Duidelijke site

Inschrijven voor een uitverkocht product, mailtje krijgt als het voorradig is

Tieben

Super goede ervaring! Snelle levering, we hadden de schommel na 2 dagen al. Top!

Heb geen verbeterpunten het was helemaal goed. Snelle levering en alles was naar behoren dus wij zijn er helemaal tevreden over. Konden alleen niet op zondag bestellen, maar dat respecteer ik.

Caroline

Goede levering en product

Levering en product

Rob van Velzen

Mooi kippenhok, op de gewenste dag geleverd !
Dus heel tevreden !

Zoals boven beschreven heel tevreden

Vanessa Van Vlimmeren

Goede ervaring, snelle en vriendelijke service

duidelijk, transparant en snel

Mandy

Prettige ervaring

Fijne en snelle reacties bij contact. Snelle levering na het plaatsen van de bestelling

Overdracht van dag en tijdstip omtrent levering onduidelijk. Ik ontving om 14.30 uur bericht dat mijn bestelling om 12.00 uur werd geleverd. Dit mag beter afgestemd worden zodat hier rekening mee... Overdracht van dag en tijdstip omtrent levering onduidelijk. Ik ontving om 14.30 uur bericht dat mijn bestelling om 12.00 uur werd geleverd. Dit mag beter afgestemd worden zodat hier rekening mee gehouden kan worden

Marianne Korpel

Heel prettig. Deskundig advies.

Mail of telefoon prima advies

Ik zou geen verbeter punten weten

Sofie Debaere

Hokje voor de kippen besteld. Pas leverbaar vanaf 25 juni. Wist dit bij bestelling. Stond duidelijk bij het hok vermeld. Blijkbaar was het voor 25 juni terug op stok, want het werd 23 juni al... Hokje voor de kippen besteld. Pas leverbaar vanaf 25 juni. Wist dit bij bestelling. Stond duidelijk bij het hok vermeld. Blijkbaar was het voor 25 juni terug op stok, want het werd 23 juni al geleverd. Levering in orde, zonder beschadigingen. Handleiding ok en hok stond redelijk snel in elkaar.

Correcte info en levering