Jolanda

Snelle bezorging en met zorg ingepakt,kortom netjes!

Top bedrijf!

Snel geleverd

Van Uffelen

De communicatie verliep zeer vlot, alle vragen werden vlug beantwoord. Tot en met de levering alles in orde.

Duidelijkheid

Doe gewoon zo verder, dat is soms al moeilijk genoeg.

P de Jong

Helemaal blij met het speelhuis eindresultaat. Betrouwbaarbedrijf, met verbeterpunten op kwaliteit.

Goede service bij e-mail over 2 balkjes, snel nieuwe geleverd.
Duidelijk wat wel en niet meegeleverd wordt, makkelijk aan te geven welke extras , duidelijk geprijsd.

Houtkwaliteit goed, maar niet denderend, veel scheurtjes en plekjes. Niet geschuurd aan uiteinden, Veel werk om zelf nog te doen, wel nodig met kleine kindervingers.
Glijbaan al...
Glijbaan al zonverkleurd.
Voor leveren zou het handig zijn als je levermoment vooraf kan aangeven i.p.v. na eerste poging (het gaat hier niet over brievenbus pakketjes)

Tevreden klant

Prima service en prettige samenwerking.
Er is veel mogelijk.

Je kunt ter plaatse zien hoe het er in het echt uitziet.
Er is veel mogelijk.
Goede advisering.
ook na de aankoop is de service goed.

Keurig mooi konijnenhok gekocht ziet er geweldig uit en makkelijk in elkaar te zetten.

Prima informatie op de site duidelijk allemaal.

Zou het niet weten zo gauw

Goede service

snelle levering

nee

Zeer uitgebreide website. Omdat we diverse hokken live wilden zien de showroom bezocht, de moeite van ruim 1 uur rijden waard.
Vriendelijk ontvangen en uitstekend geholpen met al onze vragen....
Vriendelijk ontvangen en uitstekend geholpen met al onze vragen. Kundige medewerker.
Tevreden naar huis gegaan inclusief nieuwe konijnenvilla. Zeer uitgebreid assortiment konijnen/kippenhokken en niet de standaard kooien (die vaak te klein zijn), maar ruime buitenhokken met ren.

Informatievoorziening op zowel website als in showroom zeer goed.

Eigenlijk niet.

Coline van Herwijnen

In 2013 een kleine volière voor in huis gekocht daar, die is nog steeds in prima staat. Vorige week een buitenvolière aangeschaft en erg blij mee. Duidelijke informatie, goed telefonisch te... In 2013 een kleine volière voor in huis gekocht daar, die is nog steeds in prima staat. Vorige week een buitenvolière aangeschaft en erg blij mee. Duidelijke informatie, goed telefonisch te benaderen voor vragen en aanpassingen, vriendelijke mensen met kennis van zaken!

Snelle levering van standaard producten

De afwerking kan soms wat beter, maar prijs /kwaliteitverhouding is goed.

Tom JordasAnoniem

Geachte heer, mevrouw,
Enige weken geleden hebben we een konijnenhok Basic gekocht. Het is een heel mooi hok van degelijk materiaal. Daarom hebben we een week later ook de vlonder gekocht. Geachte heer, mevrouw,
De bezorging was naar wens. De mensen van Transmission, die het product hebben bezorgd zijn beleefd en vriendelijk. De informatieverstrekking via de telefoon van de medewerker van Grootplezier is prettig, behulpzaam, geduldig en professioneel. Vriendelijk dank en hartelijke groet,

Henk en Anna Melse

Waar voor je geld en zeer klantvriendelijk.

Misschien een extra toelichting of het gebruikte materiaal diervriendelijk is. Heb overal gezocht of betonplex niet nadelig was voor het konijn. Het viel me op dat hij bij het springen en verplaatsen in het hok, weinig grip heeft op betonplex. Met het warme weer van de laatste dagen, blijft het betonplex niet koel genoeg.