Patricia Bender

Goede ervaring maar wel verbeterpunten en tips

Heldere duidelijk website en snelle levering

De foto’s op de website kloppen niet helemaal met de werkelijkheid. Bij het hok excellent medium met ren. Het deurtje aan de zijkant van het konijnenhok kan volgens de foto open staan in de ren. Het... De foto’s op de website kloppen niet helemaal met de werkelijkheid. Bij het hok excellent medium met ren. Het deurtje aan de zijkant van het konijnenhok kan volgens de foto open staan in de ren. Het deurtje moet er echter uit omdat de ren anders niet vastgemaakt kan worden aan het hok. Bij de ren zit een tekening zonder beschrijving van het bevestigen van het dak. Ook de schroeven hiervan ontbreden. Tip: de tekening aanpassen en de juiste hoeveelheid schroeveb toevoegen!!!

Harmen

Snelle levering, goede kwaliteit materiaal.

Duidelijk website, kwaliteit van bestelde materiaal goed. Prijs kwaliteit verhouding is goed.

Jan Dijksman

Goede service

Sylvia bakker

Goede producten, snelle verzending en uitstekende service

Zeer kwalitatief houten producten, zeer snelle verzending. Wanneer er iets mis gaat is contact via de e-mail snel en duidelijk en wordt het gelijk opgelost.

Vennius

Snelle levering goed product goede prijs

Prijs kwaliteit goed in verhouding

D. Van Belzen

Heel goed. Goede levering, waar voor geld gekregen!

Veel uitleg over product en het klopte ook.

Nvt

Dekker

GrootPlezier, levert plezier voor mens en dier. We hadden een kapot dak van het kippenhok en we kregen een beetje korting op ons nieuwe dak om ons tegemoet te komen. Was weer netjes en snel bezorgd.

Snelle en duidelijke service en reactie.

Iets betere kwaliteit hout voor het dakpaneel van de kippenren. Nu weer waaibomenhout. En dat gaat niet zo lang mee.

Sarah

Heel tevreden. Mooi degelijk speeltuig en keuze om zelf samen te stellen. Ik heb het al aangeraden bij anderen.

Degelijk materiaal, grond ankers bij geleverd. Veel keuze per speeltuig.

Op voorhand een dag kunnen kiezen om te laten leveren. Het was jammer dat ik de eerste keer niet thuis was waardoor ze nog eens opnieuw moesten langs komen.

Frans. Van Heugten

Wij zijn heel tevreden over Groot Plezier,
Wat een geweldige bedrijf is het 👍

Een geweldige bedrijf.

Zijn er niet.

A

Grote schommel gekocht voor groeiende kinderen.

Fijne stevige schommel van gifvrij hout. Netjes tot in de tuin bezorgd.