Lornoy

Heel tevreden met onze aankoop. We kochten hier nu voor de 2de keer een groot konijnenhok. Snelle levering ook. Top.

Website straalt vertrouwen uit, bestelling en betaling was gemakkelijk en levering naar België echt snel.

Sommige foto's en beschrijving zouden wat duidelijker kunnen.

Gerdien de Vreugd

Goed en positief

Snel geleverd

Wij zijn tevreden

nvt

ruime keuze goede bezorging

weet ik niet

Van Hoof

Top!! zeer snelle levering en zeker niet duur met verzendkosten

snelle levering

Patsy De Ruyver

Heel mooi kattenren, gemakkelijk in elkaar te steken. Heel vlotte levering ook. Een dikke aanrader

Kattenren is exact als op de website

Misschien toch de website open laten staan op zondag. Niet voor bestellingen maar gewoon om aan de informatie te kunnen

Dion

Snelle levering en goede service.

Goede service na levering

Niet

Tanja

Prima website en goed op de hoogte gehouden voor de levering. Mooi konijnenhok.

Duidelijke website. Goed op de hoogte gehouden over de levering.

Mario Heymans

De bestelde vogelkooi Hannah voldoet perfect aan de product omschrijving dat ik op de website vond. Bij de bestelling, werden de bijhorende artikels getoond die ik eventueel nodig had voor het... De bestelde vogelkooi Hannah voldoet perfect aan de product omschrijving dat ik op de website vond. Bij de bestelling, werden de bijhorende artikels getoond die ik eventueel nodig had voor het monteren of onderhouden van deze vogelkooi, echt een pluspunt. Ik kreeg een duidelijke mail met alle informatie die ik nodig had : levertijd, aantal collis waaruit de verzending bestond en wat ik moet doen, mocht de bestelling niet voldoen.Echt top. Bovendien werd deze vogelkooi met de grootste zorg verpakt, dank je wel.

Uitstekende en uitgebreide informatie, het naleven van de levertijd en natuurlijk het artikel zelf

Geen enkele

Mevr obdam

(Bewerkt)

Fijn dat we de helft van ons aankoopbedrag terug hebben gekregen na beschadiging van hok.

Helft aankoopbedrag terug gekregen en snelle reactie en excuses

Goed controleren alvorens versturen

Van Havere Patricia

Veel keuze van het aanbod en vlugge en correcte levering van het gevraagde product. Ook vriendelijke en hulpvaardige dienst na verkoop

Op elk gebied tip top in orde

Geen verbetering nodig, ik ben heel tevreden